29.04.2015


Strålende finvær her på vestlandet!


Fine påskeliljer som er overalt.


Små gåsunger og små knupper som er i ferd med å springe ut.


To søtinger som ikke er så lett å ta bilder av! Men veldig veldig søte!


Strikkeprosjekt! Enda en Mariusgenser på bestilling 🙂


Det er så herlig med sol og fuglekvitter! Skikkelig vårfølelse 😉

Skoleprosjekt. Vi skal lage vår egen logo, så jeg har fått brodert masse!

 

Hvordan har deres onsdag vært? 😉

21.04.2015

Det er deilig når man kommer hjem etter en lang dag på jobben eller skolen og kle på seg koseklær og drikke masse te og bare slappe av!


Fått lakket tærne i fin turkisfarge!


Stjal typen sin gogenser


Slappe av hårsveis

Drikket fantastisk god frukt te ifra Søstrene Grene!

Hvordan har deres tirsdag vært? 😉

Jente eller guttefarger?

Det har vært mye diskusjoner i det siste om hva som egentlig er jentefarger og hva som er guttefarger. Det er mange som har sterke meninger om dette, og det mest tradisjonelle er vel å si at jenter skal gå i rosa og gutter gå i blått. Men det er faktisk ikke mer enn ett hundre år siden det var helt omvendt! Da skulle gutter gå i rosa siden det var ansett som en ” maskulin” farge, og lyseblått var til sarte småjenter. Ting forandrer seg jaggu fort! Men unger må jo få velge selv, uansett om poden elsker oransje eller grønt. Det er ikke forskjell på jentefarger eller guttefarger, det er farger og alle har sine favoritter, uansett kjønn. Det er vi voksne som har bestemt hva som er for jenter og hva som er for gutter. Og det endrer seg like fort som motebildet, vi vet ikke hva som kommer til å være “normen” om hundre år. Det viktigste er at de får gå med hva de vil, og ikke bli fortalt at det er “for jentete” eller for guttete”. 

Jeg lagde en enkel oversikt over passende jente og guttefarger 🙂 

Hva syntes dere om fargehysteriet?

Ugla

Den beste plassen å feriere er for meg er uten tvil på hytta! Det er et fantastisk sjarmerende sted med masse turmuligheter, fiskevann og innsjøer man kan bade i! Og på vinteren er det masse fine løyper og det er ikke så alt for langt ifra slalåmbakken. Det er en herlig plass uten strøm og pumpevann på baksiden av hytta. Det er det deilig å være på en plass som denne med nydelig utsikt og herlig stemning og masse gode minner. Det blir nok en liten tur dit i sommer og! 🙂 


Utsikt til Uglevann


Det er så fint lys på kvelden 🙂


Skyer overalt! 


Uglevann 🙂

Vårtrender

Inneholder annonselenker

Vero Moda VMLOUISE Jumpsuit black / LTB LORELLA Snekkerbukse Hullette denim / New Look CLEAN INDIGO DUNGAREE Snekkerbukse navy / Vero Moda VMLAURA Jumpsuit blackJeg absolutt elsker å gå i jumpsuits! Det finnes utallige versjoner av de, fra de mer tradisjonelle snekkerbuksene, til heldrakter i paljetter, til de mer hverdagslige i mykt bomullstoff. Det jeg liker så godt med de er det at man kan enten piffe de opp med et par høye sko og smykker til, eller man kan ha på loafers og gå med det i matbutikken, alt etter hva anledningen tillater. De er praktiske og ha på seg, siden man kan bare dra de rett på seg og man trenger ikke å ha så mye annet på seg, i tillegg så er de utrolig komfortable å ha på seg, og det ser stilig ut.Hva tenker du?

Langfredag

Det er deilig å ha fri, kunne stå opp sent, gjøre minst mulig og bare kose seg. Det er godt å ikke ha masse man skulle ha gjort og føle seg fornøyd hvis man kommer så langt at man faktisk får skrudd på vaskemaskinen. Det er godt å bare sitte å se på favorittseriene i timevis og drikke masse te og bare slappe av. Det er godt det!  Vi har også vært innom svigers og fått lammelår og creme brulee (det smakte himmelsk) så alt i alt har denne dagen egentlig vært veldig fin! <3