30.11.2018

Jeg våknet grytidlig idag for å handle inn mat, rydde ferdig til jeg får besøk i kveld og handle de siste kalendergavene. Jeg ordnet meg en stor kaffekopp og satte meg under et pledd i stua og sovnet. Og våkner nesten 5 timer senere! Så nå har plutselig halve dagen gått og frøkna her som hadde fryktelig god tid, har plutselig ikke det lenger. Men da er det bare å hive seg rundt og være supereffektiv så får jeg heller i verste tilfelle ordne resten imorgen

 

Håper du får en fin helg! 

 

Glad ting

fptbty

– De søte fregnene på skuldrene mine har begynt å komme fram igjen siden jeg har begynt å bli så bleik.

– Var på skole framvisning der kusina mi sang veldig fint. 

– Jeg har klippet pannelugg igjen.

– Det skal være familieselskap til helga.

– Jeg får julekalender i helga!

– Frostrøyk ute.

– Besøkte ei herlig vennine og den fine familien hennes.

– Var på en veldig spennende fotografering (gleder meg veldig til å se resultatet.)

– Drukket litervis med Kuzmiteen min som smaker pepperkaker!

– Det er under en mnd igjen til jul!!

27.11.2018

fptbty

Jeg har klippet pannelugg igjen

rhdrcof

Spist middagsrester fra igår (elsker å lage mat, men enda bedre å slippe å lage middag hver dag, bare kunne varme det i mikroen.)

cof

Hatt litt fotografering av strikk.

cof

Her i hus driver julen og sniker seg inn. Hadde det ikke vært for at Inger jobber så mye denne uka så hadde det sikkert vært masse mer oppe allerede. Gleder meg så masse til jul nå! Men har så masse forberedelser og baking som jeg ikke har begynt å tenke på enda. Nå gjelder det bare å få i stand julekalenderen til Sara og Andreas til helga.

 

 

 

 

20.11.2018

Formen min har tok seg virkelig opp i løpet av dagen! Hønefoss har vært bitende kaldt i hele dag og jeg holdt på å fryse av meg fingrene når jeg var en tur på butikken. Så nå må jeg finne fram lue og votter og de tykke vinterjakkene min fra bakerst i skapet.

 

Hva har du brukt tirsdagen på?

 

20.11.2018

Jeg har vært på 4 nattevakter på rad og må nå snu døgnet tilbake og kroppen hater det. Ørene mine har egen puls og jeg får hjertebank hver gang jeg bare prøver å reise meg opp. Men jeg blir dessverre nesten alltid sånn på snødøgnet og jeg hater det. For jeg mister hele dagen på å ligge i senga og syntes synd på meg selv. Jeg må i banken og få satt inn litt penger, men akkurat nå så har jeg ikke en sjanse til å komme meg ned trappa en gang. Så må bare ligge litt til og se om det kan roe seg ned litt først 

18.11.2018

6 timer til jeg skal på jobb igjen. 8.5 time siden jeg kom hjem fra jobb. Jeg har bare sovet store deler av dagen. Sånn blir det alltid etter nattevakter for det viktigste er at jeg klarer å holde meg våken i løpet av natta. Jeg har hatt 3 netter på rad og har en igjen. Imorgen reiser jeg nedover til østlandet igjen. 

 

Onsdagssyssler

Jeg har vært hos onkel og Leonora, vi har sydd i sammen et teppe hun fikk i bursdagsgave, spist burgere og skravla. På fredag reiser jeg opp til vestlandet en tur for å jobbe noen nattevakter, men før den tid gjenstår det endel rydding og pakking. Så må være litt effektiv imorgen. 

 

Hva er dine planer for helga? 

 

Tirsdag

Gråværet har hengt over hele byen idag. Jeg og dachsene gjemte oss inne i varmen. Jeg har strikket utallige par med selbuvotter opp igjennom tidene, men aldri noen til meg selv. Men det skal jeg ha i år,så idag har jeg valgt farger og sitter og risser ned ideer på ruteark til mønster. Jeg har funnet en barnekjole jeg begynte på for skammelig lenge siden som bare ble halvferdig så den bør også bli gjort ferdig. Jeg har alltid tusen ideer men har ikke mange nok hender og døgnet har ikke nok timer så jeg får aldri realisert alle ideene mine. Vurderer å begynne å få andre til å test sy/strikke for meg så kanskje jeg kunne laget mer mønster på ting. 

 

Høres det interesant ut?