Våknet tidlig til strålende sol og masse energi, så jeg gikk en tur opp til rampestreken i dag før aftenvakten. Det var tørt og fint opp og ikke så mange mennesker. Nydelig utsikt og en deilig måte å starte dagen på. Nå sitter jeg på verandaen på jobb i sola, og venter på at vakta mi skal starte om 40 minutter.

Hva har du brukt søndagen din på?

Bor i løse kjoler og svære strikkagensere i det siste. Lett å ta på og behagelig å ha på seg. Praktisk og fint. Hjemme hos oss er alt som bare kan dras over hode, eller tråkke føttene nedi høyt anerkjent. Fjøset må tas to ganger daglig og hundene får en lang tur hver dag, men de luftes ganske mange ganger i mellom. Så veldig greit med klær man bare kan hoppe inn i.

Det er full lamming hjemme som alltid er like gøy! De er utrolig søte der de løper rundt og breker ute. Det har vært strålende sol hele uka, og jeg prøver å ta flest mulig kaffekopper ute og få Slikket til meg litt sol hver dag. Jeg har tidligere vært mye plaget med soleksem så må prøve å være tidlig ute å gradvis venne meg til sola, det har jeg gjort de siste årene og syntes det har hjulpet veldig. Har mindre utbrudd og har faktisk begynt å få litt farge.

Hatt en fin påske. Kjørt båt, spist masse vafler, drukket utepils på kaia, vært i barnedåp og spist smågodt med begge hendene. Kom hjem i stad, og er veldig sliten så skal skrive mer i morgen.

 

QHåper din påske har vært fin!

Hage og grille søndag

Idag har det vært grisekaldt ute. Vi grillet pølser ute i boblejakke og lue. Jeg fikk gjort litt hageopprydning før 2det begynt å snø. Det har nesten ikke vært tv signalene helw helga så har fått gjort ganske mye. Utrolig hvor mye tid man egentlig bruker foran skjermen. Deilig å føle seg produktiv og effektiv! 

 

 

Jeg ligger fremdeles under dyna, selv om jeg har vært våken i halvvannen time. Dachsene har ikke våknet enda så haster ikke å stå opp helt enda. Skal dille litt til på tlf før dagen kan starte.

 

Arbeidsdag og trugetur

Vi har hatt skikkelig arbeidsdag idag. Vi har revet planker og bygget gjerder og limt fliser og rydda og bært på plass ting. Det er mye arbeid på en gård og man går aldri tom for ting å gjøre. Det begynner å nærme seg lamming også så greit å få mest mulig ting gjort før. Det var strålende sol idag så vi gikk en tur  på truger til hytta og fiksa litt tinf og drakk kaffe. Det er ganske nydelig her da.

Ellers så går det for det meste i jobbing og arbeidsklær. Har ryddet på låven så vi skal ha plass til masse ny ved og skal kløyve endel imorgen hvis været tillater det. 
Men nå er hele kroppen sliten og jeg spiste dbl så mye middag som jeg pleier for jeg var så sliten etter all jobbinga idag. Så nå skal jeg sove til jeg våkner SV mrg selv imorgen! 

 

Har du noen planer for helga?