This weekend

Denne helga har vært sminkefri og slapp. Dratt meg lenge om morgenen og fått dilla på earl grey te igjen. Pratet lenge i tlf med ei venninne jeg ikke har sett på alt for lenge og lagt strategiplan for hvordan neste uke blir. Montert nærmere 40 hexagon lapper til et babyteppe i rosa (det er ikke en tredjedel av det en gang) så jeg monterer og fester tråder etterhvert så det blir mer overkommelig. Nesten sydd ferdig et barnesett med shorts og bluse med fugler på. Og laget et nytt utkast til et pannebåndsmønster, som skal teststrikkes i løpet av de neste ukene. 

23.01.2017


Et par votter strikket på bestilling til ei veldig søt jente☺ hvis det er interesse så kan jeg strikke i flere forskjellige farger og mønster☺ litt forskjellig pris etter str, men det er bare å sende ei melding om du lurer på noe☺


Også har jeg sittet en god del i dag og bare undret på fargekombinasjoner. Det er noe av det verste med vinterhalvåret at det blir så fordømt mørkt ute tidlig, og fargene blir så vanskelig å se forskjell på og jeg setter sammen noe jeg syntes ser kult ut, og neste dag når jeg kikker på det så funker ddt liksom bsre ikke. Det kan bare være litt feil nyanse, og det er endel ting jeg rett og slett ikke kan gjøre når det er mørkt ute, som å brodere og jobbe med småplukk,så jeg må ordne mer belysning her inne. Det er ikke nok med to mega lamper så trenger nok en til og ei arbeidslampe jeg kan feste til pulten.

Jeg var syk hele forrige uke, og trodde lørdag at jeg var blitt frisk igjen, men søndag kveld begynte jeg å kaldsvette igjen så idag har jeg vært litt redusert så jeg har tatt det ganske så rolig og bare gjort litt småting rundt i leiligheten som å sette på oppvaskmaskinen og lage middag. Visse dager må det være nok. Har også sittet et par timer ved symaskina og funnet fine stoffkombinasjoner som jeg tror kan bli kule sammen.

Krokimodell på KHÅK

BPiO9P4hNbQ

Jeg hadde en så utrolig fin jobbdag idag altså! Formen har begynt å komme seg. Litt uggen, men håper at jeg skal våkne på søndag og være frisk igjen! Jeg var Krokimodell for kunstforeningen der Leon Roald var instruktør! (Det er han som har laget de fleste skulpturene nede i Ålesund sentrum) han er en utrolig kunstner og det var en stor glede å ære å få jobbe sammen med han ( jeg fikk til og med klem på slutten! ) så jeg var i ekstasehumør i bilen på vei hjem for å si det sånn! Det var fin flyt i opplegget, og deltagerne ga virkelig full innsats! Resten av dagen har jeg bare ligget oppkrøket i et teppe i sofaen og prøvd å ferdigstille litt forskjellige prosjekter jeg har.

Det er min største uvane, istede for å gjøre ferdig en ting, så begynne på en ny ting, så har jeg alt for mange prosjekter på en gang så jeg bruker evigheter på å fullføre de siden jeg har så mye å gjøre samtidig hele tiden. Så det er noe jeg må bli flinkere til å gjøre,  være mer konsekvent på å fullføre det jeg allerede har startet på før jeg begynner på alt annet.

sykeuke

Denne uka har det vært stille ifra meg. Jeg har vært sengeliggende med influensa og feber og ikke vært i stand til å gjøre noe annet enn å syntes synd på meg selv og sett 5 sesonger med the big bang theory. Jeg har ligget og sovet til langt på dag og fått servert uhorvelige mengder toddy og varm kakao. Jeg trodde siden jeg ikke hadde blitt smittet av noe i romjula som alle andre, så hadde jeg kanskje sluppet unna det styret, men neida, forloveden ble syk i helga og mandag kveld kjente jeg at feberen begynte å snike på. Tirsdag kjentes det ut som jeg hadde tidenes hangover, men ikke hadde jeg drukket og jeg hadde lagt meg relativt tidlig. Ekstreme hodesmerter(blanda med migrene) svettetokter, nesten stemmeløs, ingen form for balanse og hodet veide iallefall 30 kg mer enn det pleier. (Funfact: hode ditt kjennes mye tyngre ut når du er syk fordi musklene i nakken er ikke like sterke som de pleier å være så du kjenner hvor tungt hodet ditt egentlig er.) 

Men jeg er i mye bedre form idag, og må på jobb i morgen. Så da er det bare å kle seg godt, ha med lommetørkler og masse smertestillende så skal jeg klare å komme meg igjennom dette, må sikkert bare legge meg litt nedpå etter jobb og ta en varm dusj…

 

Xoxo

 

Last couple of days

De siste dagene har ting vært så opp og ned. Onsdag var en kjempefin dag hvor jeg sydde og koste meg hele dagen og var i et strålende humør. Torsdag var ikke en så bra dag, jeg var litt nedfor og tiltaksløs. Fikk ikke til noe, sov lang middagshvil utpå dagen. Ting ble litt greiere etter det. Fredag derimot var en veldig fin dag på jobb. Var Krokimodell på kunstfagskolen, det er så gøy å se elevene sine arbeid, hvilken utvikling de har hatt det siste halve året og hvor mye mer de får til. De er skikkelig skjønne.

Ligger fremdeles i senga, i armene til forloveden og bare koser meg. Har ikke hastverk i dag. Har all verdens tid til å bare ligge å nyte øyeblikket, se på snøen ute og tenke ut hva det blir til frokost. Sånne dager er fine. 

02.01.2017

Hjemme i sofaen etter jobb. Skal få jobbe litt ekstra inntil jeg finner ny jobb, så jeg kan slappe av litt nå. Da er det iallefall ikke fullstendig katastrofe. Jeg må bare prøve å sove hele natten igjennom og bare puste mer med magen. Ikke grave hullet dypere enn at jeg klarer å klatre ut igjen på egenhånd. Skal jobbe imorgen og på fredag på skolen og det er iallefall litt. 

Mine største høydepunkter i 2016

 
BA8QdSWo2CH
Gikk den årlige bybrannen i januar
 
BHIhP3CBeyv
Var på det beryktede Slinningsbålet som faktisk tok verdensrekord!
 
 
BGSfc3tI2Cs

Klassen min hadde avgansutstilling i Moloveien

BLCWnOLBR8G
Ble Krokimodell for Kunstfagskolen som jeg uteksaminerte meg for i juni
 
BDy2Fs0I2Mn

Det største jeg opplevde i 2016 må ha vært på julaften når kjæresten min fridde til meg! 
 

 

 

 

 

 

 

 

Nytt år nye muligheter

Jeg er skikkelig stressa og engstelig for tiden framover. Jeg har igjen en arbeidsdag før kontrakten min går ut og jeg blir arbeidsledig. Situasjonen er ganske lik som den var i sommer, men da fikk jeg heldigvis kontraktjobb, neste uke etter sommerjobben min. nå har jeg ingenting. Jeg har såklart modelljobben min fremdeles, men det er kanskje bare en gang i uka, så det er ikke nok. Så er litt redd. Hvor lenge kommer jeg til å gå arbeidsledig? kommer jeg til å klare å skaffe meg jobb med en gang, eller kommer jeg til å gå flere måneder arbeidsledig? Jeg vet ikke. Det er litt sånn fra dag til dag hvordan jeg tenker om situasjonen, visse dager tar jeg det med knusende ro og er helt trygg på at dette kommer til å ordne seg. Andre dager som i dag kjenner jeg virkelig på at dette er veldig kjipt og vanskelig. Kjærestens jobbsituasjon gjør ikke dette noe lettere. Jeg håper bare at dette ordner seg fort. Så jeg slipper å ligge våken på nettene å være redd. For jeg vil bare at jeg og kjæresten skal ha en trygg inntekt, så vi slipper å være redd for å miste leiligheten og være helt uten penger.