innleggsfeil og arbeidsdag

BK1XqzJh4Da

Idag skulle jeg egentlig komme med et innlegg om gårsdagens biltur over Trollstigen, med masse fine bilder og tekst… men etter at alt var ferdig redigert og skrevet bestemte innlegget seg for å bruke så lang tid på å laste seg opp at det måtte bekreftes på nytt igjen og da var alt av tekst borte! Prøvde å gå både fram og tilbake og angre etter råd fra ekspert på telefon( PerChristian) men ingen ting hjalp. Så jeg må gjøre alt på nytt igjen i morgen.

Jeg hadde en lang og variert arbeidsdag  i dag, begynte tidlig( sto opp kvart på 6 om morgenen) og har vært på flere avdelinger på jobb ettersom de har trengt ekstrahjelp. Også har jeg og Gyda jogget oss tur i dag, noe vi begge to hadde godt av. Så tok jeg en tur i badekaret, det gjør det verdt å være sliten etter en lang dag med jobb og kunne ta seg tid til det å ikke gjøre noe dom helst. Bare ligge å duppe og tenke tomme tanker om alt og ingenting 
 

martnakjæreste og fridag

BKxVo6-hfX9
på lørdag hadde endelig kjæresten fått en fridag! Han jobber til vanlig seks dager i uka og da er det naturlig at det ikke blir mye feriering eller tid til å finne på ting. Men heldigvis så klarte han å få fri til Martna helga, så vi kunne dra sammen.
BKxVtsfBDJF

Jeg dro hjem tim Ålesund etter jobb på fredag og tok med meg PC til Åndalsnes i går. Vi deo først hjem til mamma og fikl middag og satt og slappet av og pratet, før vi så dro på tivoliet på kvelden (det er da karusellene går fortest) Det var dessverre ikke så mye kjentfolk som det jeg håpte på, men pyttsann vi koste oss masse allikavel! Vi tok alle de største karusellene, spiste popkorn og kjøpte spekemat i en av bodene. Det var en veldig fin kjærestedeit og vi innså det at vi må bli flinkere til å oftere dra ut å gjøre sånne kjæresteting, for vi har grodd litt fast i sofaen begge to. 
 

 

 

20.09.2016


Hatt rolig jobbdag. Spist mammas hjemmelagede brødblingser med godt pålegg på. Drukket mange tekopper. Rekket opp en halv strikkagenser. Funnet ut at pengeboka ligger igjen i Ålesund. Sovet en time på sofaen. Bakt kanelsnurrer. Er på pinterest og drømmer meg bort. Skal opp grytidlig i morgen. Er ikke klar i det hele tatt. Burde lagt meg for en time siden minst. Litt mer pinterest først.
 

dårlig søvn og melankolske tanker

BKaewBihTIW
Jeg har hatt en sånn sosedag; hvor alt er gjort halvhjerta og feil. Jeg har sovet så dårlig i det siste, og det gjør meg helt håpløs. Jeg glemmer igjen ting over alt og klarer ikke å gjøre selv de enkleste ting. Alt blir bare feil. Jeg må opp tidlig i morgen og allikevel er jeg fremdeles våken og sitter på pinterest og ser på krimserier på tven. Jeg er så trøtt, men får ikke sove. Har så mange tanker i hodet, men greier ikke å sortere de så de gir mening. Er helt utmattet, uten å ha gjort noe som helst egentlig. Er glad samtidig som det føles hult og tomt inni meg. Har ikke noe å være lei meg for egentlig, føler meg bare melankolsk. Vil bare krype inn i armene til kjæresten, og lytte til hjerterytmen hans og høre at alt skal bli bra igjen. Men det blir ikke før i morgen. Da blir sikkert alt litt bedre.

15.09.2016


I dag har det vært en rolig jobbdag.


Innerst imellom fjellene bor mamma og pappa


Gikk litt rundt etter jobb og tok bilder. Det begynner å mørkne tidligere og tidligere, til gjengjeld får vi noen utrolig vakre solnedganger


Mamma var snill og la igjen et lass pannekaker til meg når jeg kom hjem fra jobb. Jeg var så utrolig sulten og 

Odin la seg på sin faste plass så nærme meg som det går ann. 

Jeg blir så skjemt bort når jeg er hjemme. Ferdig middag hver dag og ofte varm kveldsmat. Jeg er heldig jeg.

vaske og te onsdag


Har hatt en skikkelig ryddedag. Vinduer er pusset, klesvasker er tatt og alt sommertøy er pakket bort.

Jeg har også fått lest endel i mummiboka mi, “farlig midsommer”, Den er herlig absurd og sjarmerende og veldig lettlest. Drukket massevis av te, og spist kjeks.

Hvordan har onsdagen deres vært?

 

04.09.2016

En dag i forrige uke så
Var det bare jegg og pappa som var hjemme så vi lagde enkel middag 

Gikk tur i skogen og kikket etter sopp


Fant mange kule og mest sannsynlig ganske giftige så de fikk bare være der de var

 

Instakonkurranse med mummi

For en tid tilbake igjen var det en konkurranse på den offisielle mummisiden på Instagram, SÅ glemte jeg egentlig helt av det , for jeg pleier vanligvis aldri å vinne, men plutselig så hadde jeg fått melding og da spurte de etter adressen min! Og ikke lenge etter lå disse søte tingene i postkassen min! Fine mummikort


Søte klistremerker


Søt penn med lille My og Snorkfrøken blyant