Helga som har vært

Denne helga skulle egentlig vært tilbragt i Hønefoss i trippelbursdag, men siden klutsjen på bilen døde forrige helg så ble ikke det noe av. Så jeg reiste til Ålesund etter jobb på fredag og hadde en rolig helg i leiligheten. 


På fredag var vi invitert på pizzakveld hos foreldrene til PC, så når jeg kom til Ålesund så plukket jeg opp PC og vi kjørte rett til Ellingsøya. Der var det både besteforeldre, tante, og onkel og søskenbarn. Vi fikk alle lage vår egen pizza med det fyllet vi selv ønsket. Også stekte faren til PC pizzaen i steinovnen de har ute på verandaen. Det var herlig godt! Og etter mange timer med rosevin drikking, pizza spising, hund og pusekosing takket vi for oss og reiste hjem igjen.


På lørdag dro vi innom markedet som har poppet opp i Ålesund sentrum og stengt av halve byen. Mange boder med forskjellig mat, oster, godteri var rundt omkring og jeg og PC kjøpte oss pannekaker, min med ferske jordbær på og hans med nutella (kjempegodt!) Så dro vi innover til Ellingsøya og var der et par timer for å si hade til søskenbarna til PC. Så dro vi hjem igjen og bare slappet av resten av dagen med serietitting. 

Søndag har vært en skikkelig daffedag. Har sovet kjempe lenge og har bare sittet og strikket og lest blader stort sett i hele dag. Har ryddet litt innimellom og satt på et par klesvasker. Vurderer om jeg skal lage middag.

 

Hvordan helga har deres vært?

xoxo 

07.07.2015

Jeg tenker på hvor heldig jeg er.

Heldig som har en å våkne opp med hver eneste dag.

En å komme hjem til.

En å kunne dele alt med, både godt og vondt.

En som er kjæresten min, men også min beste venn.

En jeg kan være teit sammen med.

En jeg føler meg trygg sammen med.

En som elsker meg uansett hva.

En som du.

 

Jeg er heldig jeg.

 

Xoxo

Sommerfest på Giske!

Jeg og min bedre halvdel på sommerfesten på Giske i går. Det var bra stemning og bra musikk og god mat! Veldig koselig 🙂 Slitne av lange arbeidsuker så valgte vi å dra tidlig og bare slappe av hjemme 🙂


Strendene her er så utrolig fine!

Det jeg liker best med sommerfesten er at man selv kan velge hvor mye man vil gi. Så har man mye penger kan man gi mere, har man lite penger så trenger man ikke å gi så mye. Man er heller ikke påkrevd å gi noe, så hvis man ikke vil så trenger man ikke å gi noe. Men de som gir får klistremerke (kjempesøt)!

Hvordan har deres helg vært?  

xoxo