26.02.2018

Mandagen min begynte ganske brått, men vært veldig bra. Jeg har vært på jobb, trent litt, heklet litt på en ny ide jeg har, drukket kruttsterk kaffe. Og reparert en kaptein sabeltann jakke som var rakna i ryggen.

Forsinka bursdagsfeiring

Han her har hatt vinterferieperm og vært på besøk de siste dagene! Vi har vært ganske sløve og sett masse på tv, drukket sjokomelk og pratet. 

Siden jeg hadde bursdag tidligere denne uka så dro vi til Ålesund for litt vindusshopping og spiste sushi på Fiskertorget! 

Ikke mye som minnet om vinter og snø her, men utsikten ifra Aksla er som alltid helt nydelig!

 

Fint vær og tanntrekking!

Endelig er mitt tannpine helvette endelig ferdig! (nesten iallefall). Jeg har endelig fått trekt visdomstanna mi! Har ligget i senga de siste dagene med skikkelig tannpine. Bare sutret og hatt vondt og spist smertestillende, men idag var jeg endelig på tannlegen og fikk trekt den betente visdomstanna! Er fremdeles litt øm og det iser litt når jeg spiser så foreløbig har jeg fått testet ut at te, melk og sukker er bare å droppe de neste dagene. men det er ingenting i motsetning til det det har vært, så er veldig fornøyd. Hadde en så fantastisk snill og søt tannlege som gikk igjennom alt som skulle skje og forklarte ordentlig hvorfor tanna hadde blitt betent. På forhånd så hadde jeg grudd meg skikkelig og var nesten på gråten på venteværelset, men hun snudde alt på hodet og var så flink og forsiktig med meg. Og det var så fint for da slappet jeg av, og kom meg igjennom alt uten en eneste tåre felt og overraskende lite smerte. Det var litt ubehagelig den første sprøyta og høre på lydene når senene ble kuttet, men jeg kjente ingenting så. Fikk den meg hjem og greier, så prøver å pønske ut hva jeg kan gjøre med den.. Hadde vært litt kult og morbid med et halssmykke… men hvorfor ikke? 

19.02.2018

Jeg og lillebror spiste tacorester og drakk cola til frokost ( må være visse fordeler med å være alene med storesøster) Jeg har fått sydd en hel del, jeg er nesten ferdig med denne blusen! l Har lest litt norsk, og ellers bare tatt dagen ganske med ro. 

13.02.2018

Sola har endelig sneket seg over fjellet og vi får sola igjennom ruta på stua og det er bare helt fantastisk herlig! 

En som ikke skjønte helt hva jeg drev med, men så sitt snitt til å få litt kos og oppmerksomhet

Lille linselusa som egentlig vrir og vrenger alt han kan på hode når kameraet lager lyder

Hjemmedag betyr koseklær! da skal alt være varmt, myk og behagelig! 🙂

Strikkegenser: H&M

Joggebukse: H&M

Denne mandagen startet jeg med å løpe (slepe) søppelsekken ned til veien, iført pysj, kåpe og pappas åtte nr for store gummistøvler. Akkurat idet såppeltømmerne kom, så fikk iallefall de noe å le av. Jeg har fått sydd litt idag, driver med utprøving at et nytt kjolemønster jeg har laget, så krysser fingrene for at det blir bra! Også driver jeg å pusler med en kjole med v-rygg til meg selv, klarer bare ikke helt å bli enig med meg selv hvilken stoffkvalitet jeg vil ha det i. Ellers har jeg sett masse OL og drukket store kopper kaffe med krem og spist de siste fastelavensbollene som var igjen.

 

Hvordan var mandagen din?

skjønnlitterær tekst som øving mot eksamen

Eg hatar det her. Ligge heilt vak i senga mi og ikkje få sove. Lys vaken ligger eg og kavar i senga mi, og hjartet hamrar innafor den tynne nattskjorta mi. Senga mi og eg er våte og kalde av sveitte, men eg er som lamma og blir bare liggande. Tårane sildrar nedover kinna mine som som bekker og eg prøver å drukne hulka mine i dyna… Eg er så fortvila og lei meg, men eg skjønar eigentlig ikkje heilt korfor. Ingenting spesielt har skjedd idag, ingen har eigentlig gjort noko gale imot meg, like vel så endte denne dagen også sånn som detta. Eg sto berre på det kalde badet og fraus på terne og pusset tenner, og ein enorm flodbølgje av sjølv hat og hjelpelausheit slo over meg. Pjuskar meg til sengs, men det er allereie for seint, kvelande og lammande tankar spinner igjennom hovudet mitt og alle fine og gode minner blir kvelt og forsvinner bort og eg sitter igjen med berre det vonde, det som vil øydeleggje og sabotere alt. Tenkjer og hatar alt og alle som ikkje veit eller forstår korleis eg har det nå. Og alt dei har gjort eller ikkje gjort imot eller for meg som gjer at eg ligger her slik no. Eg hatar det. At ingen tar kontakt først med meg for å finne på noko, eller spør korleis eg har det. At verda er urettferdig og alt eg ønskjer å gjere, men ikkje får til. At alle er så fordømt lykkelege og her ligger eg heilt aleine. Og at eg no kan bruke det som fyr på mitt eiga bål inni meg, som held me våken på nettene. Bruke time på time på å analysere kvar ein samtale og kvar lille ting som har skjedd den dagen. Alt som kan vri og vrengjast til noka negativt blir det, ligg og kvernar i hovudet mitt. Til eg er tom for tårar og vilje og til slutt ikkje orker meir, og berre sloknar av utmatting… Kanskje dagen i morgon blir betre, håper det