Lillefjell og smågodt

Jeg og Linn Vendela fikk i går opp på Lillefjell i håp om å se måneformørkelsen, den var ikke å se noen plass, men til gjengjeld så fikk vi sett en helt nydelig solnedgang. Vi spiste smågodt og drakk saft og pratet om livets små og store problemer, om framtiden og hvor viktig naturen egentlig er. 

davsdr

 

 

Produktiv søndag

Idag føler jeg at jeg endelig har fått gjort litt, at ikke dagen bare har forsvunnet i intet og det føles ganske godt. Jeg er en sånn person som føler det at dagen har vært litt bortkasta hvis jeg ikke får gjort noe, men de siste dagene har jeg vært så atal og sliten at det liksom ikke har blitt noe av noe. Men idag har jeg malt gulv hos tante, potta om alle blomstrene ute, gjort ferdig to kaninkyser, farget håret og klippet ut stoff til to nye solhatter:-)

Også har jeg vært innom fjøset 5 ganger for å sjekke hvordan det går med kyllingene. Det er en liten stakkar som er skikkelig pjusk og de andre er ikke noe snill med han, så jeg har sperret han i et hjørnet så de andre ikke får tak i han. Så krysser jeg fingrene for at det skal gå bra med han, men er veldig usikker. Må bare krysse fingrene og håpe det beste! 

 

Hva skal du neste uke? 

 

Denne lørdagen har jeg

Jobba og jogget en tur innover dalen sammen med dachsene, Odin dragende foran og Gyda Slependen etter

Fikk sydd litt idag. 

Også har jeg kg mamma begynt å prøvemikse velkomstdrinker til bursdagsfesten som nærmer seg med stormskritt! Imorgen skal gar jeg så masse å gjøre. Masse vasking, rydding og jobbing, men så lenge jeg sover godt i natt så burde det ikke være noe problem. 

 

Ting jeg burde/skal gjøre de neste ukene

btf

* Vurderer om jeg skal skaffe meg en synstest og ordne meg nye briller.

* Finne ut av hva jeg skal ha på meg på bursdagen til mamma og pappa.

* Jobbe kjempe masse de neste to ukene.

* Bli ferdig med å gå igjennom alle tingene mine. (flyttelass) 

* Sy ferdig de tre sommerkjolene som jeg har begynt på så jeg får brukt de før det ikke er mer finvær.

* Gå igjennom alle bøkene.mine og sortere ut alle jeg skal gi til bokantikvariatet i Molde.

* Farge håret.

* Prøvebake til bursdagen

20.07.2018

cof

Idag har det bare vært en skikkelig rotete dag. Jeg har ikke fått til noe av det jeg skulle og stort bare gjort ting verre enn det allerede var. Håper dagen imorgen blir litt mer effektiv og bedre 

 

Bilbulking og jordbær

Idag har det vært en jævlig kjip dag. Jeg rygga rett i en parkert bil og bulka den. Satt og gråt og var helt hysterisk i 10 min, før jeg tok meg sammen og tuslet inn å jobb og spurte langøret hvem sin bil det var. Skrevet min første skademelding og lærd meg hva kasko er. Ellers har det vært en bra dag. Strålende fint vær som ble benyttet til å slikke sol ute på brygga og spist jordbær ifra skåla. Nesten montert ferdig den lilla kardiganen min som har ligget i en pose litt for lenge. Imorgen er siste arbeidsdag Før langhelg og muligens festivalhelg! 

 

 

Møll og grafikk

Kroppen er fortsatt litt rar etter nattevakta. Litt sånn blanding mellom auforisk og fyllesyk, men utrolig hva et par timer søvn kan kurere. Ikveld har jeg vært på grafikkurs med Gunn Morstøl, det er så utrolig morsomt og lærerikt. Lenge siden jeg har trykket noe nå, så skikkelig deilig å være i gang igjen og kjenne ideer bare bruser i hodet. Rett og slett kjenne at motivasjonen har begynt å komme tilbake for fullt.