hjemreisedag

Idag skal jeg reise hjem og jeg ligger fremdeles under dyna. Trekker bare beina enda mer oppunder meg og dyna enda lenger over hodet. Dette er den verste dagen i et avstandsforhold, hjemreisedagen. Jeg blir alltid i et så rart humør, veldig tankefull og melankolsk og ler og griner om hverandre. Det gir ingen mening, men sånn er det alltid når jeg må reise hjem. Selv om det ikke er så lenge til vi skal ses igjen, så er det bare en sånn vond klump i magen som ikke gir helt slipp. Men det har blitt bedre, og jeg blir ikke så lei meg lenger. For jeg vet jo at det bare er et par uker til neste gang. Jeg har bursdag i februar så vi skal møtes da og ha det kjempefint sammen.

Så nå skal jeg komme meg opp, ta et par klesvasker og rydde litt, og lage middag til Andreas kommer hjem fra jobb. Så skal vi bare kose oss og nyte den siste kvelden vi har sammen!

rød lebestift og strikking

Idag var det en sånn dag der jeg måtte av joggeklærne og sminke og fikse meg opp litt. Jeg er fremdeles i Bergen, og kjenner at det var utrolig deilig å bli et par ekstra dager. Å være hos han gjør at jeg virkelig kan puste ut litt og virkelig slappe av, le masse og bare være meg selv. Jeg og Andreas har bare spilt mario, sett på serier og filmer (vi velger stort sett annenhver for vi blir aldri enige, med mindre det er dokumentarer). Ellers har det vært en rolig helg, litt turer og kikking på kjøpesenter. 

Vi har også laget masse deilig mat, skikkelig helgefrokost er like viktig for oss begge. Og vi bakte sjokoladekake med masse non stop på.

Ellers har jeg fortsatt å strikke på en setesdalsgenser. Denne har ligget i en pose i flere år, men sånn er det dessverre med de fleste av prosjektene til meg selv. De blir gjort halvveis ferdig før jeg får et nytt bestillingsoppdrag, så blir de lagt i kurven og blir liggende der. Lenge. Men jeg har strikket ferdig bolen og nesten et erme, så det er ikke så mye som er igjen. Så nå kan den kanskje endelig bli ferdig, i løpet av uka.  Jeg strikker forresten på oppdrag så hvis du har lyst på en kofte eller et par votter, men ikke strikker selv så kan jeg gjerne gjøre det for deg! Pris og tid jeg bruker på å strikke vil variere i forhold til garntype og størrelse på prosjektet, men send meg gjerne melding så finner vi ut av det 🙂
Jeg har vært på jobbmøte idag. Og jeg tror det gikk veldig bra! Så krysser fingrene. 
Ellers har jeg brukt resten av dagen på å sende mailer og ringe rundt etter jobbattester. Nå ligger jeg på sofaen og der på serier og strikker. Jeg har kommet til sesong 3 i the big bang theory igjen, og jeg akter å ligge her resten av dagen. Jeg er kjempesliten og det er bare deilig å få slappe av litt og lade opp til ny dag imorgen. 
Inger lagde middag i dag, med viltkjøttkaker og rotmos. Like godt som det ser ut som! 

Hva har du brukt dagen på?

 

 

Paperbag bukser og første dag i ny jobb

Hatt en fin og skummel dag i ny jobb! Våknet hver time for jeg var så redd for å forsove meg. Men jeg rakk bussen med god margin og dagen gikk over alle forventninger. Veldig spennende, men kjente det var veldig godt å komme hjem og få hvile litt på sofaen med et strikketøy og bare tenke igjennom dagen.

 elsker denne blusen ifra Bikbok, hatt den i mange år! 

Det er grisekaldt i hønefoss i det siste. – 12 grader var det i dag tidlig og det er meldt like kaldt minst til over helga. Så bare å ha på lue og votter og ikke fryse

fullføring av ufoprosjekter.

 

Jeg har brukt dagen på å gjøre ferdig halvferdige prosjekter og fikk gjort ferdig en solhatt, 3 schrunchies, en kaninkyse og mangler bare knapper på to snekkershortser.

En liten vrengbar solhatt
Flere scrunchies
en liten kaninlue str 12-18 mnd, alt vil komme i nettbutikken i løpet av de neste dagene.

Hva har du brukt mandagen din på?

Dacher og migrene

Jeg har vært sengeliggende i halve dag. Migrena kom tilbake med et smell, og jeg er tom for medisin og paracet gjør ikke samme nytten. Så da er det bedre å prøve å sove det bort, problemet er at jeg sov for lenge på ettermiddagen og nå ligger jeg fremdeles og bare stirrer i taket. Har hatt sengebesøk da, så det hjelper. 
Her er meg før kl var 3. Da jeg var i godt humør og hadde masse engergi. En time senere lå jeg i mørket under dyna. 

Kryss fingrene for meg at jeg er bedre imorgen.

 

Xx

 

 

Rot og sinnsro

 

 

 

 

Idag har jeg fått gjort en hel masse passe kjedelige ting som å pante flasker og kjøpe poteter, vært en tur i banken og ryddet på rommet mitt. Jeg har slitt mye med migrene og lite søvn de siste dagene, og jeg tror mye av det bunner i kaoset jeg har rundt meg. Jeg klarer ikke å slappe av når det er rotete, men jeg har vært så sliten at jeg har prøvd å bare lukke øynene for det. Men det fungerer dårlig så da er det bare å rydde, eneste måten å få tilbake sinnsroen på.                                                  Ellers har jeg bare prøvd å fullføre ting, halvferdige prosjekter som bare mangler montering og knapper. Ting som jeg bruker en halvtime på å fullføre, som har ligget i flere mnd. Prøve å få redusert den svære haugen med ufoer så jeg kan begynne på nye og spennende ting.
Vi har ei med løpetid hjemme, hun er super hormonel og fresende sint. Hun som vanligvis er så snill og rolig. Det har heldigvis begynt å avta, så da må bare hun andre frøkna få det og bli ferdig med det. Så kan alt gå tilbake til normalen.

Også har jeg sydd en hel haug med scrunchies som vil bli lagt fortløpende inn i nettbutikken!

 

🙂

Jeg får ikke sove. Igjen. Jeg lå i to og en halv time og vred meg før jeg ga opp. Kroppen er utslitt men hode vil ikke slappe av. Det kverner der inne. Tusen ideer, så mange ting jeg har lyst å gjøre. Tusen tanker om hvordan det skal gjøres, men få ideer om hvordan jeg skal få gjort det. For alle ideene krever en viss finansiering og en god del tid og det er vel noe jeg ikke har så mye av i det siste. Det verste er vel egentlig at det er jeg som er min egen begrensning, for jeg er bare en person og det er ikke ubegrenset med antall timer i døgnet og jeg får ikke til alt. Helst skulle jeg hatt penger til å betalt noen til å gjøre ting for meg. Realisert ideene mine. Det hadde vært det beste. Istede får jeg nøye meg med å bare skrive ting ned og jobbe så effektivt jeg kan innemellom. Det mest frustrerende med å ligge her er at jeg har så masse jeg vil gjøre, skulle gjort. Men kroppen er alt for sliten, jeg orker ingenting, men hode vil. Hode har en hel masse den syntes jeg burde gjøre, så da blir jeg bare liggende under dyna mi og vende fra side til side mens jeg prøver å finne ut om det er lettere å kjøpe en ferdig hylle, eller om jeg skal snekre en selv. Sånne ting. Sånne helt banale ting som uansett hva ikke kan gjøres før imorgen/en helt annen dag uansett så det hjelper ikke å ligge her og vri seg. Jeg bare babler. Overtrøtt og sliten er en lite gunstig kombinasjon for meg.

Jeg skal slutte å bable nå, skal prøve å legge meg en gang til, kanskje sovne denne gangen. Har ganske mye på planet imorgen så hadde vært deilig å få sovet skikkelig ut.