Hodet dunker og halsen er sår og ruskete. Jeg kjenner at jeg begynner å bli syk, men jeg har ikke tid til å være syk. Skal jobbe alt for masse, så nei må bare drikke masse te og kle meg godt så jeg kanskje kan bli frisk igjen. 

Uglatur og soppelling

Jeg har vært på hytta alene denne langhelga. Jeg har spist masse smågodt, laget superenkle pizzamiddager, hatt brainstorminger med meg selv om prosjekter og ideer framover. Plukket blåbærer og multer, og sppp

    Det er fortsatt litt skummelt å gå på utedoen alene natterstid, men det kommer seg. Det hjelper at det er så mye dyr rundt hytta, både sauer og kuer. For hvis de er helt rolige så vet jeg jo at det ikke er noe å være redd for. Dyr er mye mer var på lyder og bevegelser enn vi mennesker så.
Har jeg og min lille fetter vært på tusenfryd sammen. Det var veldig stas og veldig gøy. Jeg elsker karuseller, så da kunne jeg bli med så slapp mor. Vi hadde en veldig morsom dag med strålende vær og litervis med brus. 
Jeg har plukket uhorvelig mengder kantareller 3,1 kg! 
Også har jeg endelig kjøpt meg nye militærsko. De forrige sa takk for seg etter 8 års trofast tjeneste (med øksehakk og litt div). De er suoerblanke og fine og overhodet ikke gått inn, så det må gjøres de neste ukene.

 

Hvordan har helga de vært?

 

 

Siste fridag

Siste fridag før jobb igjen mandag. Det har vært nydelig vær i Romsdalen i det siste, så veldig deilig å få gått seg noen turer de siste dagene.

Det har vært veldig deilig med to uker fri, men skal bli godt å komme tilbake i jobb igjen.

 

 

Frokost på verandaen og finvær

Hvem elsker ikke å spise frokost ute!? Det er vestlandet tross alt, så må bare nyte finværet mens det er her. Kan jo plutselig være tre mnd til neste gang. 

Det er nydelig varmt og deilig ute og jeg prøver å bruke mest mulig tid ute til å få ordnet i hagen, drikke kaffe på verandaen og plukke rips fortløpende mens de modner. 

Mamma kom med feriegave ifra Nord. Elsker den! Må finne noen små søte skatter å legge i den.