forrige uke


Forrige jobbet jeg en hel del i ålesund!


Jeg har fått kjøpt meg den nyeste vintermummikoppen!

Vintekoppene 2014-2016

Jeg har begynt å strikke noen skikkelig grove og deilige tøfler!


Oppdatert eplabutikken min med litt småstæsj

 

oslolove og konsert

 
BM_qKeZhNma

Dagen i dag brukte vi til å sove så lenge, tusle rundt i Oslos gater og kikke i butikker. Har fått hamstret inn te og masse lush stæsj så nå er vi forberedt til vinteren! 

BNAmqCeBTTj

Vi var på Bastille konsert og den var så bra! Konserter er noe jeg virkelig elsker å oppleve så jeg må bli flinkere å prioritere det, for det er bare noe helt eget ved stemninga, folkene og hvor annerledes man oppfatter bandene live. Så nå sitter jeg i hotellsenga og ser på Netflix mens PC har sluknet I fanget mitt og mest sannsynlig ikke våkner igjen før i morgen. 

Liker du å gå på konsert?

Xoxo

 

17.11.2016

De siste dagene har vært lange arbeidsdager, fra 09-15 også fra kl fire til 6-7 tiden. Men sånn er det å skulle balansere flere jobber samtidig☺ ellers har jeg faktisk fått gjort litt hjemme! Har begynt å grave fram julepynten og pakket inn litt julegaver. Fått ferdigmontert endel strikk som bare har ligget og ventet. Også har vi endelig fått oss fryseskap! Så deilig å endelig kunne kjøpe inn litt ekstra når ting er på tilbud å bare putte i fryseren. VI har et pittelitte fryseskap fra før av som er oppå kjøleskapet, men det har plass til sånn typ 5 grandiosaer så deilig med mere plass. 

 

farsdag søndag

BMpXjFCBhUY

Dataen min fikk overopphetning og bluescreen 2 ganger så jeg klappet den pent igjen og lar kjæresten fikse den til i morgen☺ 

hvordan har søndagen deres vært da? Jeg har trent litt yoga og jogget meg en tur, ryddet og sortert litt i pyntetingene mine, vekket kjæresten med pannekakefrokost på senga og vært på besøk hos svigers siden det er farsdag. Imorgen skal jeg besøke pappaen min. Det er ganske oppsummerende for min søndag. Nå må jeg krype til køys for jeg må grytidlig opp og kjøre til jobb så natta!

08.11.2016

Endelig har jeg begynt å kvinke litt til! Jeg har faktisk fått strikket litt idag. Deilig å endelig ha litt overskudd iallefall☺ jeg et ikke 100% enda, men begynner å nærme meg😉 skal på jobb igjen imorgen så får jeg heller legge meg tidlig de neste dagene. Har ligget slappetog sett litt serier, med unntak av en liten handletur på matbutikken og generelt sett bare hatt en daffedag. Jeg er lei av å være syk, men det er ikke så mange dager igjen av pencilinkuren min og da vil jeg med engang bli mye bedre.

Det ser ikke så kaldt ut, men det er faktisk -4 her oppe. Det var et Frostlag over hele bilen så nå nærmer det seg virkelig vinter med stormskritt


 

07.11.2016


Igår fikk jeg puslet litt med mønsteret til dette Daisy-pannebåndet. Tenker jeg skal lage litt flere varianter med fargegradering og ulik bredde.

Også sminket faktisk kjæresten min meg. Blir like overrasket hver gang over hvor flink han er til sånne ting. Ble litt svart over øynene, men ellers så var det ganske så bra! 

Late Halloween update

Årets Haloweenfeiring var veldig kuli for å si det sånn. Jeg hadde ei vennine på besøk som lagde middag til meg mens jeg lå på sofaen og sov også bakte hun mens jeg satt på kjøkkenstolen og kommanderte også pyntet jeg de etterpå… Ganske ålreit jobbfordeling syntes jeg. Også sminket vi oss og så på Halloween filmer, sånn som nightmare before christmas. ellers har jeg ligget på sofaen stort sett hele uka. Jeg hadde urinveisinfeksjon i ei hel uke, før jeg skjønte at dette var noe som ikke kom til å gå over  av seg selv, så da måtte jeg tusle meg på legen og fikk pencilin. Dessverre så takler kroppen min pencilin veldig dårlig så jeg blir bare svimmel og kvalm og kaster opp hele tiden så jeg blir helt udugelig. Jeg klarer ikke å stå eller sitte oppreist i mer enn et kvarter før jeg må legge meg nedpå. Så jeg gleder meg til å bli ferdig med denne kuren så jeg kan komme meg tilbake på jobb, for å ligge hjemme i mer enn tre dager er ikke gøy! 

Årets Halloween cupcakes

Halloween cupcakes. De ble ikke så veldig fine, men de smakte veldig godt!
 

Forrige uke

Plutselig dukket det opp litt små søte blomster i høstkulden og gjorde dagen min litt bedre fordi de var så fine.

Noe av det beste med høsten er at himmelen blir så utrolig fin!

Det var krabbefest på jobb og det smakte så godt!

Var på bowling med kjæresten og ei vennine! Jeg tapte så det suste… Sånn som alltid skjer når jeg ikke får spille med vegger oppe. Da har jeg iallefall en sjanse til å komme opp på iallefall samme nivå som de andre.

Hadde pannekakefrokost på søndag. Sånn som vi alltid har.