Stille før stormen


Her i Ålesund har det begynt å blåse opp ganske bra nå. Vi hadde bare halv skoledag i dag pga orkanen. Det er flere i klassen som pendler så da ble det bestemt at vi skulle få gå tidlig så alle kom seg hjem trygt. Jeg skulle også dratt hjem i dag, men siden de sa på radioen at brua kanskje kom til å stenge så bestemte jeg meg for at det er bedre å heller ta bussen hjem i morgen. Så nå sitter jeg bare å pakker og smårydder rundt omkring i leiligheta og venter på at kjæresten min skal komme hjem fra jobb.

Hittil denne uken

Her i Ålesund er det ikke så mye snø igjen. I går var det 12+ grader! Så vinterkåpa og skjerfet er byttet ut med ei tynntynn vårkåpe. Det føles så rart siden vi ikke er ferdig med januar en gang.

Jeg og kjæresten hadde sushikveld på mandag! Jeg elsker sushi, det er det beste jeg vet i hele verden. Og kan gjerne spise det flere ganger i uka, sånn som kjæresten min er med pizza. Det varierer litt om vi kjøper ferdig eller lager det selv, men det er veldig lett å lage og da kan du velge akkurat hva du vil ha inni 🙂 


Drikker solbærtoddy fra sniffkoppen min, den er så søt!

BBDCY67I2AU

Tegneserie oppgava mi skal være ferdig til lunsj i morgen og jeg er ikke halvveis en gang… Så jeg kommer til å måtte sprengjobbe resten av dagen og stå opp tidlig for å klare å bli ferdig…

 

xoxo

kids of disqust 1

Forrige søndag var det disse gutta jeg hadde fotoshoot med! Kids of disqust heter rockegruppa. Det var utrolig morsomt å tilbringe dagen med de, lokasjonen der vi tok bildene var utrolig stilig og passet veldig bra til uttrykket de ville ha ^^                    

Jeg tok endel bilder, så jeg kommer til å legge ut flere etterhvert 

Hvis dere har lyst til å sjekke ut musikken så legger jeg ut lenke her anbefaler virkelig altså, de er utrolig flinke! 😉

Denne helga

 

Vi alle har sånne dager da bare alt går galt, dager der man løper etter bussen, glemmer pengebok med visakortet og sertifikatet i, glemt å lade kamera, nesten tom mobil, tok ikke med den ladern heller, tar med feil nøkkel for å låse opp kassa, bare slår inn feil på kassa hele tiden, hoderegningen er på nivået til en 2.klassing og ordforrådet er på 2 åring nivå, sklir på isen og tryner i trappa… Dette var kort summert opp min lørdag. Men pizza ute med familien og etter et par tekopper i sofaen ble ting straks bedre og jeg holdt meg stort sett i ro resten av kvelden, kunne ikke risikere at noe mer skulle gå galt.

Søndag har vært en skikkelig ryddedag. Jeg har en vegg på stabburet vårt med kasser opp til taket. Og fikk tømt tre banankasser med skrot og ting som skulle til fretex! Deilig å bli kvitt ting jeg ikke har bruk for. Det er på tide å få ryddet og sortert skikkelig opp i tingene mine, siden jeg faktisk flyttet ut for 3,5 år siden. Men det er ikke så lett når man er en hamster og ikke klarer å kaste ting, og samler på alt mulig rart… (fant blant annet samlingen min av gavepapir og glassflaske topper) Så det er en del å gå igjennom, men det er lettere å ta det etappevis og på dager man er i skikkelig kastehumør.                                                                                                                                               Resten av dagen gikk til å se sport og strikke. På kvelden tok jeg bussen hjem til Ålesund, og nå sitter jeg bare på pc`n og drikker min siste tekopp før jeg skal legge meg.

Nattifnatti!

 

Bybrannen anno 2016

På fredag var det den årlige gjenskapelsen av bybrannen i Ålesund.


Brosundet brenner

Det var et fantastisk show! I øyeblikket det startet til det helt stille, folk sto trollbundet. Det var utrolig kult å se på, hvordan de brukte skygger til å skape effekter og hvilken virkning symboler har på mennesker.

Jeg og kjæresten var trivselsvakter under arrangementet. Det gikk utrolig greit og verken jeg eller han opplevde noe ubehagelig.

Vi gikk innom jafs på vei hjem, med en av norges beste fish and chips som nattmat! 🙂

20.01.2016

Det er snø her i Ålesund! Trafikken er en halvtime forsinket og alle som ikke har bil må gå langs veien fordi fortauskantene ikke er brøyta, og folk ser ut som snømenn! Hærli!

Jeg elsker snø, alt blir liksom pakket inn, det blir så stille og fredelig o vakkert

Også er det igjen bare en mnd igjen til bursdagen min (gleder meg!)

 

Håper dere har hatt en strålende dag!

17.01.2016

Jeg har hatt fotoshoot i dag! Jeg tok bilder av et rockeband, det var utrolig morsomt! Det kommer bilder etterhvert 🙂 Vi rotet litt rundt i starten etter hvor og hvordan bildene de ville ha, men når vi endelig fant et passende lokale gikk det veldig bra 🙂

Vi mistet strømmen et par timer, men det var koselig å bare sitte å prate et par timer i lyset av masse stearinlys. Men nå er strømmen tilbake og vi sitter klistret foran hver vår skjerm igjen. Og jeg kommer nok til å sitte her en stund til å redigere bilder:-)

 

Ha en god kveld!

 

xoxo

16.01.2016

Jeg har drevet med gerilja broderi i det siste. Jeg syntes det er hysterisk morsomt å drive med! og jeg hr skrevet meg en hel liste over mine vanlige (mindre pene uttrykk) som jeg skal lage til broderi 🙂

Vi har fått en halvmeter snø her i løpet av natta! Fikk nesten sjokk når jeg kikket ut vinduet i dag morges.

Driver å lager mønster og strikker en liten barnegenser 🙂 Det er endel opprekking og utprøvning, men det er så utrolig gøy!

80 årsdag

Vi var i 80 årsdag til bestemoren til PC i går. Det var utrolig koselig, med masse god mat og hyggelig selskap 🙂 Det ble ganske sent, så det var godt å komme hjem og krabbe seg opp i senga og sove lenge!

Sliten og bustete etter å ha sovnet i bilen på veien hjem.

Sko: Jeffrey Campbell

Skjørt: Bikbok

Blondetopp: Bikbok