Grafikk og sukkerspinn hår

Vi skal ha et treukers kurs med grafikk fremover. Her er et av trykkene mine fra i dag 🙂

Jeg har vasket hendene mine ørten ganger, og fremdeles så har jeg trykksverte under neglene. Grafikk er noe ordentlig griseri, så alt av kjoler og klær jeg liker er bare å droppe ha på seg de neste ukene.

BCYpUH6I2HR

Jeg har fått sukkerspinnfarget hår! Fargen ble litt knallere enn det jeg hadde sett for meg, men den lysner vel etter et par vasker.

Håper dere har hatt en strålende mandag!

 

xoxo

29.02.2016

Har hengt ut fuglemat rundt omkring i hagen. Fått ryddet masse rundt omkring i leiligheten og tatt fram et par ufo prosjekt som skal ferdiggjøres.

Også har jeg laget hjemmelaget sushi! Så nå er jeg så stinn i magen at jeg nesten sprekker, men det var verdt det.

Hvordan var søndagen deres?
 

Snusmumrikken og babyklær

Jeg har sydd masse idag, og rekt opp enda mer. Kan ikke skjønne at det skal være så vanskelig å gjøre noe jeg gjort tusen ganger før, men visse dager er bare sånn. Har klippet ut et par shortser til, og jobber med å lage flere str. Det er det aller verste med å lage mønster på ting selv, det å ikke ha noen å prøve det på for å sjekke hvordan det passer. Men det er bare å måle og regne seg fram så løser det seg tilslutt! Også har jeg laget masse fuglemat som jeg skal henge opp i morgen. Viktig å ikke glemme småfuglen i dette triste været!

Jeg ble ferdig med iallefall en av shortsene 🙂

Drukket litervis med kaffe fra Snusmumrikkoppen.

Ryddet litt i skuffer og skap, og fant denne søte emaljekoppen! Når jeg var liten var jeg kjempeforelsket i Snusmumrikken… Jeg tror det er noe som fremdeles henger igjen. Han var liksom alltid så kul og fattet i alle situasjoner, og gjorde liksom sine egne greier. Bodde i telt og reiste masse rundt og opplevde ting.

 

25.02.2016

Jeg var på åpningsfest på Lappestua på moa i dag. Lokalet var utrolig fint og luftig. Det var kake og ballonger i døra. Goodiebag fikk vi og 🙂 Stakk innom kremmerhuset og kjøpte litt påskepynt. Innså at det faktisk bare er igjen 3 og en halv uke igjen. Så jeg må hive meg rundt snart og lage påskeegg.

Arme riddere til kveldsmat. Det er så fantastisk godt og superenkelt å lage.

Lager babyshortser 🙂 Men overlocken min bråker som et sagbruk, så når kl passerte halv ellve så måtte jeg bare gi meg. Skal sy de ferdig og gradere flere str. 

 

Dagen i går

I bursdagsgave av tanten min så var en av gavene fjordnær sjokolade ifra Geiranger. De har mange forskjellige smaker, denne var med chilli og var helt fantastisk god!

Igår brukte jeg store deler av dagen til å lese i blader, tegne skisser til babyklær og lage god mat.

Jeg lagde lasagne på kvelden og jeg og PC ble sittende og prate og plutselig var kl 12. Så da var det bare å tusle seg til sengs.
 

Den gjenglemte mummikoppen

Igår så la jeg ut bilde av alle mummikoppene mine, men så telte jeg over alle på bilde og oppdaget at det måtte mangle en siden jeg hadde fått noen til jul. Og etter litt leting så fant jeg en stakkarslig ensom mummikopp helt bakerst i skapet der vi har glass og forskjellig. Så jeg har 23 kopper og ikke 22 🙂

Mymlens mamma heter dette kruset 🙂

Denne helga

Så har jeg feiret bursdagen min på Fellini med han finingen her! Det kom også et par gamle klassekamerater på besøk senere på kvelden.

Jeg har blitt 20 år! 

På søndag dro vi hjem til familien min og feiret bursdagen til meg og pappa. Pappa serverte verdens beste jegergryte og etterpå fikk vi kake, så gode og mette dumpet vi ned i sofaen og bare pratet i et par timer. Veldig koselig og fint selskap 🙂

Innemellom middag og dessert tuslet jeg og PC en liten tur med hundene. 

Hva har dere gjort i helga da? 

 

xoxo