Regn og snøværstirsdag

Endelig litt fri og det som møter meg er masse regnvær og snø! Vestlandet kan være så nydelig vakkert og av og til så humørsykt på været at det er til å bli gal av. Vi har enda ikke skiftet fra vinterdekk enda og kommer til å drøye det litt til, siden det fortsetter å lave ned. Jeg prøvde meg så vidt som bilmekaniker idag, og det fungerte sånn passe dårlig. Var vel for det meste gjennomvåt og kald til margen som gjorde det trasig å være ute. Jeg våknet tidlig og skal opp tidlig imorgen så kommer til å legge meg tidlig idag. Mine planer om telttur denne uka er skylt bort i regn og tordenvær, men får heller prøve på igjen om et par uker. Når været tillater det.

Hva slags planer har du for helga?

Fin mandag

-Idag har jeg plukket masse rabarbra, som skal bli til syltetøy og kompott.                                                                – Pottet om litt småplanter og plantet litt flere frø, dessverre var det noen som fikk litt hard medfart etter all vinden i helga. .                                                                  – Vasket klærne i fra helga.                                                     – Spist alt for masse rømmegrøt, så må skal jeg ligge en time til på sofaen og syntes synd på meg selv.                  

17 mai i Bergen

God 17 mai ifra Bergen! Vi hadde en nydelig fin og glovarm dag.

Jeg og Andreas hadde champagnefrojost før vi pyntet oss og dro ut til byen for å se på toget og spise is i byen. 


Etter å ha møtt litt kjentfolk og gått rundt i litt stive bunadsko, sa vi oss fornøyde med bydag og tok bussen hjem igjen. Da skiftet jeg til en tynn sommerkjole og lagde hjortesteik. Vi spiste oss stappmette og resten og kvelden ble brukt til å ligge på sofaen og se på Lucifer. 

Bondepikedrakter og hjemmetjenesten

Syr bondepikedrakter og fantasidrakter så nålene bare spruter. Under 2 uker igjen til 17.mai, men hvis du ønsker å bestille en så har jeg enda tid å sy en til deg! Jeg syr til jenter og gutter Fr 1-12 år og damer i alle str:-) Bare å sende meg en melding så finner vi ut av det. Imorgen begynner jeg i opplæring på hjemmetjenesten. Det blir kjempespennende, men grugleder meg litt. Alltid nervøs før en begynner i ny jobb, nye rutiner å lære seg, nye mennesker og masse ting bare som skal læres. Men forhåpentligvis så blir det bare ålreit.

 

Hva skal du ha på deg på 17.mai?

Snø og bursdagskake

Heihei! Håper helga de har vært fin! Vi har ikke snødd bort helt enda, men det faller fortsatt svære hvite filler ned og det er nattefrost. Så er redd snøen ikke forsvinner med det første. 
Ellers har jeg prøvd å få sydd litt og gjort unna litt papirarbeid, men hverken fingre eller hode samarbeider helt i det siste så må heller ta noen rolige dager. Men 17.mai nærmer seg med stormskritt og jeg skulle sydd noen flere bondepikedrakter før den tid så håper jeg kommer kjapt i gang igjen. 
Vi feiret lillebrors bursdag i dag med lys, kaker og gaver. Masse deilig mat og tull og tøys.                                                                                                                       Hvordan har helga de vært?