Tacofredag


Bønner med ost og pølsebiter. Det er fantastisk student mellommåltid.

Min lille wookie som jeg fikk av Per Christian <3

Hadde et vennepar som kom på tacofredag.

Mummikoppene er veldig anvendelige til mye forskjellig. Sånn som taco når man skal ha masse forskjellige grønnsaker.

Ost og vin

FineValentina kom på ost og vinkveld hos meg på torsdag.

Vi spiste og drakk i flere timer og løste små og store verdensproblemer. Det herligste med henne er at uansett hvor lenge det går imellom hver gang vi ser hverandre om det er en måned eller to så er det som vi møttes i forrige uke. 

Fin himmel utpå kvelden.

bebionsdag

Har litt dilla på donuthår. Det er så enkelt og fort gjort.

Etter skolen tok jeg og Ragnhild tok hurtigbåt til Hareid for å besøke skjønne Judith og bebisen hennes! Det var utrolig koselig å se henne igjen. Er så alt for lenge siden jeg har sett henne. Vi skravlet, spiste pizza og lekte litt med bebis i flere timer, før vi heiv oss inn i bilen og kjørte til hurtigbåten og kom oss hjem. 

Se på de søte fingrene da!


Og de mykeste bollekinnene i hele verden! Han er bare herlig skjønn da!
 

Dagens antrekk!

Kjekkasen min som vanligvis er bak kameraet. Han som får meg til le og smile som ingen andre klarer og ligger og holder rundt meg hele natta hvis jeg er redd eller lei meg. Han som bare åpner armene sine og gir meg en stor klem hvis jeg kommer gråtende inn døra. Han er min bestevenn og kjæreste og vi har  faktisk bodd sammen i over 2 år. Det er litt sykt å tenke på, alt går så fort liksom. 


Genser: Gina Tricot

Shorts: Nelly

Sko: Ellos

Hvordan har dagen deres vært?

jobblørdag og instagram bilder

Hadde en veldig fin dag på jobb, det var fin flyt hele dagen. Mamma hentet meg etter jobb og vi kjørte hjem og dro innom hytta som de driver å pusser opp, den kommer til å bli så kul! Brødrene mine lagde taco og jeg spiste vel 4 stk, så jeg lå og sov en time på sofaen og angret dypt på at jeg hadde vært så grådig, men det var verdt det!

BEjdqL4I2IlBEjeBOoI2J0
1. Lillebabyen min som vet han ikke får lov til å ligge i sofaen, men vet jeg aldri klarer å si nei til han så han legger seg alltid helt oppi meg og seg skyldbetinget ut, men koser seg alltid veldig. Helt til mamma eller pappa kommer for da må han ned.

2. If you`re ever in doubt, go for black and white. 
 
BEjddD-o2IGBEjdJkbo2HY

Tok disse på bussturen hjem. Det var så utrolig fin himmel og skyer.
 

BES1QrdI2EdBERmEdvI2FJ
5. Sminkefri en lørdagsmorgen. 6. Når alt av stoler, bord og sofaen var full av stoffprøver så det var bare rot overalt.
BEMeyA8I2I7BEesegPI2KZ

Problemet med å ha en sminkestil som du har hatt siden du var 16, er det at du ser veldig lik ut på alle bilder som blir tatt av deg.
 

 

 

 

 

Freddan

Var utrolig travel. Utrolig masse å gjøre, men da går iallefall dagwn fort! Endel ferdigstilling av ting og skisseideer til logo som må være ferdig I løpet av neste uke så jeg kan få bestilt meg klesmerker. Det blir så kult å kunne merke klærne jeg syr! 


Jeg og PC prøvde å late som om det er vår og kjøpte oss hver vår is.

En time senere så begynte det å lave ned. Så ja, fint med vår liksom ja
 

De siste dagene så

Har jeg stått opp ekstra tidlig for å lage ekstra god frokost.

Har jeg laget min favorittmellom måltid, 3 dager på rad, siden PC jobber sent og det er alt for lenge til middag.

Har jeg vært på fotokurs, der de viste flere mobilapper, lightroom og photoshop og hvordan man kan fikse og trikse med bilder. Morsomt å lære litt nytt og friske opp gamle ting!

Gått småturer og sett hvordan det spirer og gror ute! Vært på den koseligste bruktbutikken i byen, der det er peis som det blir fyrt i, og så utrolig masse fint for en billig penge. Jeg fant de suppeskålene som jeg har hatt 2 av i sånn 8 år omtrent, og ENDELIG fant jeg flere, 6 stk til og med og siden de kostet 20 kr stykket kunne jeg ikke la de være. Også har jeg funnet et nusselig lite syskrin som, jeg alltid har ønsket meg, Jeg har kommet godt i gang med eksamensoppgava mi, og begynt å skisse og prøve ut forskjellige måter å lage motetegninger.

Har jeg kjent at det virkelig begynner å bli vår, med alt som følger med. Nemlig snørrete og rennende nese, siden jeg er allergisk mot alt som spirer og gror, gress, pollen, trær og blomster. Men det er så deilig at det begynner å bli varmt ute, og sånn som istad at jeg var ute halv ti på kvelden og det fremdeles er lyst ute. Det er herlig rett og slett.

17.04.2016

PC sto opp så sent og siden vi var tom for både brød, knekkebrød og melk, så ble det ikke frokost, men vi hoppet like greit rett til middag. Lagde enchiladas med kylling og bacon. Resten av dagen har jeg brukt til å strikke en genser til eksamensoppgaven.

Hva har dere gjort denne søndagen?