26.08.2018

fbt

Jeg har dratt til Isfjorden igjen og skal være hos foreldrene mine i en uke. Jeg skal jobbe litt og rydde meg skikkelig ut av rommet mitt og lage et skikkelig system på stabburet. Også skal jeg i bursdag til ei venninne også forhåpentligvis innom et par kunstutstillinger håper jeg! 🙂 

 

Hva skal du gjøre denne uka? 

 

24.08.2018

dav

Akkurat nå sitter jeg på Bk på Oslo S og venter på å ta toget videre til Gjøvik. Jeg har hatt en utrolig fin uke i Bergen og gleder meg masse til å dra opp igjen dit om ikke så alt for lenge! Vi spiste Taco når Andreas kom hjem fra jobb og bare lå på sofaen og slappet av og småpratet før han kjørte meg på flyplassen. 

 

 

Idag

fbt

Begynte dagen skikkelig kjipt. Tårene satt løst og alt virket uendelig vanskelig og uoverkommelige. Stakkars Andreas prøvde å tulle litt med meg og jeg begynte plutselig ut av det blå å tute! Av alle ting… Det var jo bare tull og ikke noe frekt i det hele tatt, men det var liksom nok til at jeg skulle begynne å grine idag. Gikk fort over da. Og etter å ha sovet et par timer til og tenkt over ting og konkludert med at jeg ikke får gjort noe med å sitte å bekymre meg, så lagde jeg meg en stor tekanne, spiste opp resten av helgesnopet og skisserte litt nye strikkeideer som jeg har. Og før jeg visste ord av det var Andreas tilbake ifra jobb og vi lagde middag, dro på senteret og handla inn litt småtteri og middag til resten av uka. Så prøvde vi å jogge en tur (jeg fikk astmaanfall og måtte traske resten) så A tok en lang omvei så han skulle få noe ut av turen i det hele tatt. Og jeg må bestille legetime så jeg kan få ny resept på astmaspray. Ellers brukte vi kvelden i sofaen og drakk solbærtoddy og viste fram morsomme videoer som vi fant på nettet. 

 

Min søndag

rhdr

Var en ganske rolig en. Sov lenge og spiste stor frokost. Satt i sofaen et par timer og strikka og så på serier. 

rhdr

Bergen viste endelig at det har noe annet enn bare regnvær å komme med, så vi gikk tur og utforska nærområdet litt. 

På kvelden spiste vi hjemmelaget sushi og feiret med prosecco at Andreas begynner i ny jobb idag! 

 

Hvordan var søndagen din?

 

 

 

 

11.08.2018

 

 

 

rhdr

Hellas er bare så nydelig vakkert. Elsker å bare rusle rundt i de små gatene og kikke. 

cof

Vi lå på solsenger ved bassengkanten og hadde all verdens tid. Tok lunsjen på hotellet og slappet av et par timer til. 

ptr

Mot kvelden gikk vi til byen og spiste middag. Så gikk vi hånd i hånd langs stranden i solnedgangen, mens vi diskuterte hvor kjipt det kom til å bli å måtte dra hjem og jobbe. Istedet for å drikke drinker til lunsj og bruke en hel dag på stranda og bade og sole seg, og ta siesta et par timer midt på dagen for å lade opp til middag. 

Just another day in paradise

cofcofcof

Frokostbuffér med uendelig masse frukt og croissanter. Ligge i disse solsengene, slikke sol og bade når man vil. Ta en drink selv om kl ikke er to på ettermiddagen, for vi skal ikke kjøre noen plass uansett. Diskutere ved frokosten hva vi skal bruke resten av dagen på. Det er ferie det. 

rhdrcof