søndag morgen

God morgen! Jeg ligger fremdeles bare i senga og halvslumrer, skriver ned alt jeg skal få gjort idag og vurderer å ta meg en joggetur. Skal fortsette på festdrakta til felix, sy noen 17 mai kyser og rydde i tingene mine som står på lager etter flyttinga. Kjenner jeg gruer meg litt for det er så mye å gå igjennom, men det må gjøres. Må bare stå opp så dagen kan begynne.

Hyttehelg


Var på Hvaler i helga og det var så utrolig fint. 

– Plukket skjell på stranda

-JEG fikk kjøre båt!!

– Vært på Hvaler for første gang. Definitivt ikke siste.

– Satt ute under pledd og så på solnedgangen

– Lagde alt for sterke drinker som gjorde en varm i kinna og fnisete 

– Våknet tidlig for å få mest ut av dagene

– Spist softis

– Vært på mini harrytur i Sverige

– Klart å senke skuldrene og virkelig fått slappet av litt.

– Lært litt om sjøvett regler som hvilken side man skal kjøre på ved merkeblåser

– Blitt skjemt bort med ferdig frokost og middag.

 

12 fine ting den siste tiden

1. Fikk påskeegg av mamma
2. Vi har fått babykyllinger
3. Vært å plukka skjell på stranda
4. Gått på Rampestreken for første gang i år
5. Hatt min første kunstutstilling sammen med min tidligere kunstlærer 
6. Sett masse bra film i påsken
7. Mammas sveler
8. Hatt koselig besøk av tanter, onkler, søskenbarn og besteforeldre som kom oppover for å se utstillingen 
9. Hatt besøk av en veldig fin person 
10. Gått masse turer innover dalen
11. Vært i avisa ikke mindre enn 3 ganger på ei uke
12. Spist så masse mat at jeg har måttet hatt middagshvil nesten hver eneste dag

kunstutstilling

BSo4z2IB9VH
BSnT4IVBSpE

 

Åpninga gikk veldig bra! Masse av familien min tok faktisk turen oppover helt ifra Hønefoss for å komme og se på! Det betydde veldig masse. Åpningstalene var akkurat passe korte og lite høytidelige.

Er bare så deilig å endelig være ferdig med alt av tegninger og forberedelser, så nå framover blir det bare strikking og sying😉 trenger å gjøre noe helt annet en stund. 

Så hvis du befinner deg i rauma u påsken holder vi oppe på Galleri Innsikt hver dag hele påsken ifra 14-17. Hjertelig velkommen!

 

I morgen er den store dagen!

I morgen er den store dagen! Da skal jeg ha min første kunstutstilling og jeg gleder meg og sp sinnsykt masse og gruer meg samtidig like mye så det kjennes ut som om magen nærmest slår knute på seg. Så det skal bli godt å bare få hengt opp det siste som mangler også kan jeg endelig puste ut. Har jobbet ganske intensivt med dette her de siste mnd og hele familien min kommer for å se på det så jeg håper jeg ikke skuffer noen. Jeg har tegningene og installasjonene og Gunn N. Morstøl har de fargerike maleriene. Skal sove et par timer så skal jeg stå opp grytidlig i morgen og gå over alle tegningene en siste gang. 

Krysser alt jeg har for at det skal bli vellykket imorgen!
 

imorgen skal utstillingen monteres

Det er under 12 timer til utstillingen skal begynne å monteres. Jeg har sittet og nitegna til nå. Jeg er enda ikke fornøyd. Det er enda ikke bra nok, men jeg klarer ikke mer idag. Trenger noen timer på øye så får jeg heller stå opp tidlig og tegne litt til. Det kommer så mange jeg ikke vil skuffe, ikke ha jobbet så mye og allikavel ikke være fornøyd. Så det må bare bli bra nok. Bare en liten blund på øye, så burde kan jeg få skvist inn et par ekstra timer før frokost. 

04.04.2017

Vært på jobb, skisset opp flere ideer og betalt masse regninger,  så er fornøyd med dagen idag. Skal bli intervjuet imorgen i anledning påskeutstillingen. Jeg ligger bare å vrenger hode og prøver å finne på hva jeg kan prate om. Så er litt nervøs og spent. Krysser fingrene for at det går bra