30.09.2017

Jeg har hatt to krokijobber både for KHÅK Oh Kunstskolen. Jeg har vært på artisttalk på Kube idag. Jeg har tatt både buss og fly og hatt endel venting, men nå er jeg hos tante og onkel! Og jeg skal kose meg masse☺

27.09.2017

Har så alt for masse å skulle gjøre imorgen. Har flere ting som skulle vært sydd ferdig og en presentasjon som ikke er ferdig enda,  og ikke har jeg begynt å pakke enda. Så imorgen blir en travel dag.

Fredagen min

Croquiser av den utrolig dyktige Julian Iversen som går på kunstfagskolen!

Jeg var våken til langt på natt pga intense mareritt, men fikk sove fra meg på bilturen nedover.                                                               Jeg var på jobb i Ålesund og koste meg skikkelig.                                                                Jeg er nå hos tante og vi kjører siste biten til Lillehammer i morgen tidlig, og skal avlevere lillebror på bussen.                                              Jeg skal på håndsømkurs i morgen av en skikkelig søt barnekjole. Gleder meg masse!

 

Hva skal du gjøre i helga da?

19.09.2017

Hodet er så kranglete i det siste, og vil ikke fungere. Er så slitsomt å ligge oppe til langt på natt hele tiden og bare gruble og tenke. Iallefall ikke sove, så våkner jeg med migrene neste dag. Men det har bagynt å roe seg ned så håper det går over snart. Skal ha full dag i sfo imorgen. Har funnet fram masse makrame ting og litt tegninger. Håper de syntes det er gøy.

18.09.2017

Hadde en veldig koselig og kort dag på jobb. Lillebror har perm ifra militæret. Jeg har vært på pinterest i mange timer og funnet masse kule ideer som jeg skal lage med småbarna! Så kan nesten ikke vente til onsdag og prøve ut ting.