30.06.2015


Det er kaldt og trist ute.

Har jobbet  i fabrikken i dag, kjempegøy!

Drukket litervis med te, mens jeg venter på bedre vær.

Spiser formiddagsmat, ser på kjolen som sier ja, strikker litt og venter på å hente lillebror på toget.

Vurderer å ta meg en tur i badekaret etterpå…

 

Hva gjør dere på regntunge dager? 

xoxo

DIY Blomsterkrans

 

Blomsterkranser er utrolig populært for tiden, de finnes i utallige varianter og er å få i mange klesbutikker. Men de er ganske dyre så jeg bestemte meg for å lage mine egne, helt unike som kun  jeg har! De er også kun en brøkdel av prisen til de ferdiglagde i butikken, og veldig enkle og morsomme å lage:-) 


Du trenger:

En saks

En skarp når

Bøybar metalltråd

Smykketang

Kobbertråd

Masse falske blomster! Disse er kjøpt på nille, de har et ganske bra utvalg og er veldig rimelige.


Sånn gjør du: Bruk hodet ditt som mal og bøy den løst rundt hodet ditt og legg på en ekstra runde hvis metalltråden ikke holder formen sin. Snurr rundt hele runden og bøy til endene med tangen så det ikke stikker ut skarpe ender. (Det er utrolig kjipt hvis det setter seg fast i håret og stikker i bakhodet !)


 Stikk nålen igjennom undersiden av blomsten.


Tre så kobbertråden igjennom.


Og spinn tråden rundt og rundt jevnt til enden.

Klipp av enden så det ikke er noen skarpe kanter.


Endel falske blomster kommer med stilk, og den trenger man ikke så det er bare å klippe den av. (La det være igjen nok til at du klarer å lage hull med nålen.)


Lag gjerne klar en haug så man kan lage flere samtidig 🙂 Jeg lagde nesten 5 blomsterkranser, mangler bare litt av visse, men får kjøpe inn mer i morgen:-)


Så spinner man inn blomstene. Om man enten da vil ha helt enkle med kun en sort, eller om man vil ha mange forskjellige er hva du selv syntes er finest, jeg lagde begge deler  🙂

 

Ferdig resultat! 🙂

Bare å spørre om det er noe du lurer på!

Lykke til!

 

xoxo

St. Hansaften


Vi feiret st. Hans nede i fjæra med familien til PC. Finværet på vestlandet var forsvunnet, siden det hadde vært to dager med strålende sol. Så det var overskyet og trist i dag, men det var bare å ha på seg godt med klær så gjorde ikke det noe.

Hei kjekken!


Grilling av masse god mat!

Årets St. Hansbål 


Vi fant også verdens skjønneste lille pusekatt nede i ene naustet. Stakkars liten har nok vært husløs en stund for den var blitt ganske tynn, men det har helt klart vært en huskatt for den var veldig kosete og bare snill. Usikre på om den bare har gått seg vill eller blitt satt igjen. Så hvis noen vet noe så er det bare å skrike ut! 😉 

PC ble helt forelska i den lille hårballen, og hadde det ikke vært for at vi ikke har lov til å ha dyr i leiligheten hadde han blitt med rett hjem!

20.06.2015

Jeg tok bussen til jobb i dag tidlig og åpnet butikken. Det var strålende vær ute og det var relativt rolig i butikken og timene fløy bort. Lillebror har bursdag i dag så det ble feiret med hamburger og marsipankake nam! Og utpå kvelden busset jeg meg hjem til leiligheten. Så nå sitter jeg benka ned i sofaen med pledd og strikketøy 🙂 

Det er bare så utrolig deilig å faktisk kunne sitte ute å spise middag! 

Skal ordne bedre bilde av det nye håret mitt i morgen! 

 

Hva har dere gjort denne lørdagen? 

xoxo

Siste runde


Etter flere omganger med bleiking hadde jeg kun litt oransjskjær i håret og tenkte at en omgang med hårfarge sikkert kom til å gjøre susen (blondt).

JODA alt oransjskjæret er forsovet borte, men håret er ikke mye blondt nei… det er helt grått… Jeg veksler mellom å elske og hate det hver gang jeg passerer speilet, men får gi det et par dager så får vi se. Kanskje hvis jeg får litt mer sølvskjær i det ? hmmm….

 

xoxo