31.01.2018

Hatt en litt slakk dag idag. Har liksom ikke vært helt i form med migrene og feber så har tatt det ganske så rolig idag. 

Blir nok en tidlig kveld på meg så håper jeg formen er bedre til imorgen 🙂

utdanningsmesse

 Processed with VSCO with c1 preset

Vi har hatt stand på utdanningsmessa i Fagerlia hallen og det var skikkelig gøy! Møte masse elever og fortelle om skolen jeg gikk på og hvilke muligheter som man har videre. Veldig innholdsrike dager. Også sov jeg en natt hos Judith og den lille familien hennes. Det er alltid like koselig og så morsomt å se hvor mye Konrad har utviklet seg og vokst siden sist gang. 

28.01.2018

Det var et så nydelig lys ute. Jeg har hatt en ganske rolig og behagelig søndag. Gikk en god tur med hundene, spiste nystekt hjemmelaget brød til frokost. Var krokimodell for en voksengruppe og det var så koselig og fin stemning. Vi spiste vilthamburgere til middag og jeg hadde en to timers middagshvil, bare fordi jeg var sliten og det var søndag og jeg var sliten. Skal legge meg ganske straks for skal tidlig tidlig opp imorgen

Hvordan var søndagen din?

Sunday

– Stått croquismodell for en voksengruppe.

– Brodert videre på en bestilling.

– Gått lang tur i dagstur med dachsene.

– Nesten strikket ferdig skytevotten. 

– Drukket alt for masse kaffe så sitter fremdeles oppe med 120 i hvilepuls og det ser ikke ut til at den kommer til å gå ned med det første. 

 

Hvordan var søndagen din?

 

Bybrann Ålesund 2018

 

Fredag var det bybrann markering med lyd og lysshow. Og for et spektakulært show det var som ble avsluttet med fyrverkeri! 

Vi gikk og tok et par øl etterpå

Og vi fikk se noen sirkusartister framføre balansering, sjonglering med baller ogbrennende fakler. Og rockering triks. Utrolig flinke folk og det var veldig underholdende å se på. Etterpå ruslet vi hjem igjen og skravla litt og spiste godteri før vi tok kvelden. 

8 råkule sekker

inneholder annonselenker 

Jeg er egentlig veldig glad i vesker, men foretrekker å ha på meg sekker så jeg får to ryggstropper. For jeg fyller veskene så masse som bare mulig, og de kan fort bli tunge og jeg orker ikke å ha all vekta på en skulder. Så jeg bruker for det meste sekk, hvis jeg skal på jobb eller handle. Her er 8 sekker jeg veldig gjerne kunne tenke meg!

   

                  1. her                                      2. her                                         3. her                                     4. her 

                    5. her                                          6. her                                     7. her                                     8. her 

18.01.2018

Kom tilbake fra tur med dachsene og var rett utenfor huset, og tryna som bare faan på isen idag. Så jeg har nesten ikke vært gangbar, så det har vært en rolig dag idag. Jeg var en liten tur på jobb og når jeg kom hjem satt mamma og jeg opp et nytt hyllesystem av gamle skuffer, kasser og kofferter som ble skikkelig stilig. Jeg driver å lager mønster på et par tova skytevotter som jeg hater og mamma prøver etter beste evne å berolige meg, men jeg vet virkelig ikke om det blir noe bra i det hele tatt. Toving er liksom bare et sjansespill man må akseptere kan gå kjempebra, ellers blir det bare helt grusomt og helt feil. Skal på brosundet brenner imorgen og gleder meg skikkelig for det er alltid så bra show de har!

18.01.2018

Alt ble bare vanskelig idag, og det gjør vondt langt inni margen. Klumpen i halsen vil liksom ikke gå bort og det er vanskelig å puste skikkelig. Alt føles bare så håpløst og uoverkommelig. Jeg har bare lyst å sove så kanskje morgendagen blir bedre. Håper jeg.