17.10 2016

BLrl_UchbDO

Idag har det vært en sykedag. Natt til mandag fikk jeg flere kraftige migreneanfall så sterke at jeg kastet opp flere ganger. Så når jeg fremdeles var våken og det var en liten time til jeg egentlig skulle kjøre på jobb, innså jeg der at det ikke var sjanse i havet en gang. Så jeg sendte en unnskyldnende melding og la meg til å sove igjen. Jeg hater å være borte ifra jobb, og prøver å gå selv om jeg er dårlig, men ikke idag. Så jeg har tilbrakt store deler av dagen til sengs og i sofaen og slumret. Sovet endel og hørt på radioen. Ikke gjort noe annet, er heldigvis i mye bedre form nå. Skulle egentlig helst hatt en dag til å slappe av på, men jeg får heller dra rett hjem etter jobb å sove istedenfor imorgen. 

denne uka har jeg


Har jeg vært på besøk hos tante! Spist nydelig suppe og skravlet til langt på natt.

Sett endel nydelige landskaper og solnedganger

Laget geriljabroderi på bestilling 

Verdens snilleste lillebror lager mat til mener jeg kommer sliten og sulten hjem fra jobb.

Har det begynt å være frost på bakken I skyggene.

Spise gode frokoster når man har god tid i helgen 

Drukket masse te fra blant annet denne fine mummikoppen.

Vært på pizzakveld hos svigers.

snill kjæreste og kakespising


Vi spiste som alltid pannekaker til frokost bare fordi det er søndag.

Snille kjæresten min kjøpte en finfin fargeleggingsbok til meg med mummi!

Med massevis av fine orginalillustrasjoner I! 

Så tok vi en tur til PC besteforeldre siden bestefaren fylte 81 igår. Så istede for å brodere ferdig geriljabroderiet som tanta mi har bestilt og skal ha i morgen, spiste vi heller vafler og kake der et par timer.

Det var så nydelig himmel på veg hjem.

Utsikt i fra Aksla. Det har vært en fin dag med masse hyggelig prat og avslapning, men jeg har fremdeles en god del ting å gjøre ferdig til i morgel?, blant annet litt pakking og rydding sp jeg må bare hive meg rundt å få det ordnet før jeg stuper i seng!

Hvordan har deres søndag vært?
 

25.09.2016


Jeg og kjæresten dro hjem søndag og bestemte oss for å kjøre andre veien hjem over Trollstigen.  Det er en veldig fin og svingete tur.Konsetrynet mens jeg kjører bil.

Veldig fin tur med deilig varmt vær selv om det blåste ganske kraftig
 

Jobbfredag


Fredag hadde jeg jobbdag i Ålesund . Vi var på lyrikkaften i lunsjen. Veldig sterke dikt om kjærlighet.

Finkeste Mari tegnet og malte meg med akvarell, hun er så utrolig flink! Det er noe av det morsomste med å være croquismodell, å se hvordan folk tolker deg så forskjellig.