Sånn halvveis sykefredag

Formen har vært endel bedre idag iallefall da! Fortsatt ganske redusert og svimmel og sår hals, så stemmen min er skikkelig hes og skrapete og sprekker stadig vekk uten forvarsel… så ja… også må jeg ha pause hvis jeg gjør noe som helst annet enn å bare ligge rett ut, så kan sitte å sy en time eller to så må jeg ha en pause i allefall en time eller to… ikke helt tilbake der det pleier å være, men det kommer seg, men hvis det ikke går over nå iløpet av helga må jeg nok innom lege og få testet meg. Har en mistanke om hva det kan være, men håper det bare er skikkelig influensa så det vil gå over snart. Skal til Ørsta imorgen og sette opp kunstutstilling! Gleder meg fryktelig masse! Dette blir superspennende og forhåpentligvis skikkelig bra😄

 

Deres beste kjerringråd/tips for å bli fortere frisk? 

sykedager

Idag har jeg vært sengeliggende til langt på dag. Har ikke vært i stand til stort mere, enn å drikke sitronvann og lytte til tvprogrammer siden tv luæyset er for sterkt. Jeg kjente i går på vei hjem med toget at jeg begynte å hoste og bli snørrete, men ingenting kunne få meg til å engang kunne forestille meg hvor dårlig jeg skulle bli når jeg endelig kom hjem, og brukte resten av dagen krøkes sammen under et teppe, og var så svimmel at jeg så vidt klarte å vingle meg til doen uten å falle. Så når jeg våknet idag kjentes hodet som det veide 50 kg og alt gikk rundt for meg når jeg prøvde å reise meg opp. Halsen er så sår at det er vanskelig å svelge og nesa er pottetett så jeg smaker ikke det jeg spiser uansett. Også fryser jeg og koker om hverandre. Det er to dager til den kunstutstillinga skal bli satt opp, så jeg har absolutt ikke tid til dette. Så ja, jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre… om jeg får bestukket noen til å bli med meg å sette opp eller om jeg på mirakuløst vis blir bedre til lørdag.                    Jeg håper det. Er ikke noe flink på å være syk, bare sutrer og klager til alt og alle og syntes utrolig synd på meg selv. Så dette Bør gå fort over, for alles skyld

oslove

Hadde Oslodag i dag. Kikket i masse butikker og på arkitekturen og på alle de fine blomstene som var i hagene og parkene. Vi spiste middag på Aker brygge og kikket på mennesker, og avsluttet med Starbuckskaffe. Fine folk og en fin dag så alt i alt en ålreit avslutning på østlandsturen min for denne gang.

21.06.2017

De siste dagene har vært så stress. Så masse å gjøre og alt for liten tid. Så masse at det blir for overveldende så jeg tok en tre timer lang middagshvil, sånne ting fungerer dårlig. Også skulle jeg vært hos tante og hjulpet til litt der før jeg drar og helst vært på et lite kafébesøk med venninna mi før fredag og hele torsdagen går til jobb og sette opp utstillinga…. så ja hvor skal man få tid til alt dette? Jeg vet ikke.

Buadagen!


Lørdag pakket og rasket jeg og tante med litt diverse ting vi skulle selge☺
Skinn ifra Gyldenåsen
Boden vår!

Veldig koselig dag, greit vær helt til slutten, da begynte regnet dessverre, men virkelig gøy. Mye trivelige mennesker, god mat og kaker som ble solgt. Så alt i alt en vellykket dag!

16.06.2017


Skal møte ei fin venninne imorgen, gleder meg veldig! alt for lenge siden jeg har sett henne. Gjøre klart de tingene jeg skal selge på marked i helga. Og ferdigstille et par småting, som bare mangler knapper og damping. Tenker at dette kommer til å bli bra!

Helgeplaner du har da?

Siste uka har jeg


Endelig fått avlevert vottene til tanta mi☺

Var en tur på Lierdagene og kikket på boder og spiste smaksprøver.

Gikk turer i skogen.


Spist lunsj på stjernen kafe i hønefoss (blåkors)  og spist den beste baguetten jeg har hatt på lenge.

Vært på Lena for første gang og kikket i bruktbutikker.