30.08.2015


Daffesøndag.

Stod opp sent og har stort sett ligget i godstolen og sett på filmer og strikket.

Spiste opp alt lørdagsnopet fra i går.

Skal snart finne det jeg skal ha på meg i morgen så jeg kan sove lenge i morgen.

 

Hvordan har søndagen deres vært? 

 

xoxo

29.08.2015

Busset meg til jobb i dag tidlig og hatt en finfin arbeidsdag i dag, med masse kunder så det var nesten ikke tid til å spise en is en gang… men vi rakk det! Tok kveldsbussen hjem igjen så nå ligger jeg under et pledd i godstolen og bare slapper av og koser meg!

 

Hvordan har lørdagen deres vært? 

 

xoxo

28.08.2015

Jakke: Arv

Kjole: Ellos

Sko: Ellos

Jeg og min kjære har vært sammen i et og et halvt år! Og det måtte feires så vi dro ut på min favoritt spiseplass i byen ^^ Maten der er fantastisk god, fint lokale og betjeningen er kjempe hyggelige! Perfekt hvis man skal ta seg en kaffe med noen eller spise lunsj 🙂

Jeg spiste West Coast med coleslaw og pulled pork. Fantastisk godt!


Per Christian hadde hamburger med minipoteter ved siden av. Han var iallefall fortreffelig fornøyd!

Mette og fornøyde dro vi hjem og sluknet med en gang hode traff puta. Derfor ble innlegget en dag forsinket (Sorry!)

Han er min beste venn, den jeg kan være teit med, det mest omtenksomme menneske som er, han som betyr mest for meg.

Han er herlig fin og jeg er evig takknemlig for å ha han i livet mitt!

Lenge leve kjærligheten! <3

 

xoxo

Første skoledag

ble ikke helt som forventet. Den ble faktisk ikke noe av i det hele tatt. Klærne ligger framme på soverommet og jeg gledet meg veldig til å se igjen alle i klassen og spise felles lunsj med de nye 1. klassingene, men det får bare vente et par dager. Jeg har nemlig blitt matforgiftet.

 

I går bestemte jeg meg for at vi skulle kose oss litt ekstra siden det var så fantastisk fint vær, så kjøpte jeg inn sprudlevann og reker med fullt tilbehør. Middagen var kjempe hyggelig, vi hadde tent masse lys og så på morsomme filmer og bare slappet av. Etterpå derimot så kommenterte PC at de rekene som lå igjen i skåla luktet rart, men ingen av oss hadde merket noe mens vi spiste så vi bare kastet resten og gikk og la oss.

 

Etter et par timer så er det eneste jeg har gjort er å gå imellom bad og soverommet. Det er lenge siden jeg har følt meg så j******. Er bare kvalm og skjelven og kroppen er bare sår og alt gjør vondt. PC har vært nesten like dårlig som meg, men har vært bare søt i hele dag og passet på meg, hentet alt jeg har bedt om. Han er så snill og god. Formen har blitt endel bedre i kveld så jeg krysser fingrene for at jeg kan dra på skolen i morgen,

 

xoxo