Høstinspirasjon

inneholder annonselenke

Vagabond MARJA Støvletter black / Taifun Bluser Himmel Druck / Vivienne Westwood Anglomania Bukser blå / SET Kåpe / Frakk blå / Zign Skulderveske hazel brown

 

Nå som det begynner å bli både mørkere og kaldere ute, er det deilig med svære herreinspirerte jakker og fine ankelstøvletter. Med store skjerf og kule luer, litervis med te og ullsokker inne. Det er noe av det jeg liker aller best med Norge, den variasjonen vi har med de forskjellige årstidene. At man kan variere så mye innenfor både interiør og klær. Men høsten i år kjenner jeg at jeg ikke er helt rustet til. Jeg er alt for glad i kjoler og bruker bare litt tykkere strømpebukser når det blir kaldt, ei god varm jakke og skjerf. Men nå har jeg begynt å gå mer i bukser, og har lyst på sånne litt dressaktige bukser, det er så kult! Vintersko har jeg ikke kjøpt på ihvertfall 5 år og sålen på de jeg har har begynt å revne så nå er det jaggu påtide med et par nye.   

29.08.2016

Du vet den følelsen når man har lagt masse planer, jeg skulle jogge meg en tur, sy et par kyser, rydde i hobbyutstyret mitt, begynne på det det sigarbildet jeg har utsatt alt for lenge. men når jeg våknet i dag tidlig så var nesa pottetett og jeg hostet verre enn en kolspasient, og hodet veide alt for masse. Så da var det bare å legge seg nedpå et par timer til. Det hjalp iallefall litt. Resten av dagen har jeg stort sett bare sett på serier og slappet av under et pledd i sofaen og drukket et par liter te. Nå er jeg i mye bedre form. Hoster fremdeles endel og jeg er helt døv, men er mye lettere i hodet så jeg håper at en god natts søvn vil gjøre susen så jeg får en litt mer produktiv dag i morgen.

Kjæreste anniversery

BJqxdWnhOqS

Igår var det anniversery for meg og PC, vi har nå vært kjærestepuser i 2 år og 5 mnd. Det er litt sykt hvor fort tiden går. Vi hadde egentlig store planer om å finne på en hel masse, men siden vi begge to var i passe dårlig form, så sov vi begge to til ganske langt på dag og tok det det ganske med ro, men utpå kvelden var vi begge to i bedre form så da lagde vi god middag og jeg bakte brownies til dessert. Også så vi på to episoder med The Flash, det er forresten en utrolig spennende serie! Vi har sett flere episoder hver dag, og det er så spennende! Så hvis du liker action, superhelter, drama og romanse så er denne serien midt i blinken!                                                                                                                                                       Men det ble tidlig seng på oss begge to, jeg med kraftig forkjølelse og ei fæl hoste og han med feber, men er ikke det sånn passe typisk når man endelig har litt fri.

 

Lenge leve kjærligheten og god bedring til oss begge to!

24.08.2016

I går var det ingen bra dag, jeg hadde sovet veldig dårlig fordi jeg var så plaget med migrene, og den ga seg liksom ikke helt. Men jeg dro på jobb allikavel og håpte det at det kanskje skulle gi seg, men det ble bare verre og verre utover dagen så tilslutt så måtte jeg bare dra hjem. Jeg får sånne intense smerter på høyre side og det kjennes ut som jeg har blitt slått med balltre i ansiktet, men etter et par timer i et mørkt rom og sovet litt så ble jeg mye bedre. Jeg kjente at det murret litt i hodet i dag og men ikke på langt nær så ille som i går så da dro jeg bare på jobb. 

helga som var

BJdkHKNjFry

Var riktig så fin! Jeg og kjæresten spiste masse god mat og sov lenge, jeg begynte å ommøblere soverommet mitt til hobbykrok i ene hjørnet, ellers gjorde vi ikke så mye. Jeg var innom stoffbutikken som har en kjempesur butikkdame. Hun er så lite hjelpsom og hun har aldri sagt et ekstra ord til meg uansett hvor mange ganger jeg har vært innom eller hvor mye penger jeg har brukt der. Men jeg fortsetter å gå dit for de har endel kule stoff og blonder og det er så utrolig billig der.

 

 

20.08.2016

BJTmB3FBTV6

Har igjen bare en liten arbeidsdag før jeg skal til Ålesund og ta helg! Jeg gleder meg masse til å se igjen kjæresten og faktisk ha en ekstra dag fri☺ blir deilig å kunne sove så lenge man bare vil i to hele dager. Jeg har også endel jeg skulle ha ordnet i Ålesund så da er det deilig å kunne bruke en hel dag, istede for å prøve å få PC til å ordne ting over tlf, for det er bare helt håpløst. Så nå skal jeg prøve å ringe min kjære en siste gang før jeg legger meg til å sove… god natt!

 

Hva skal dere gjøre i helga?

18.08.2016

BJKdKvBBP-6

I dag har det vært en rolig og lang arbeidsdag, men nå er det igjen bare to dager igjen til helg og ålesund så. Jeg kjenner at det å jobbe 6 dager i uka virkelig har begynt å ta på nå. Jeg har ikke overskudd til noe annet enn å være på jobb og se på tv og sove. Jeg har aldri strikker eller sydd så lite som jeg har gjort de siste to månedene, men nå er det igjen bare en uke igjen så☺

 

Hvordan har deres sommer vært?
 

11.08.2016

Det er så deilig å faktisk ha litt overskudd til å endelig orke å gjøre noe etter jobb! Jeg satt nesten i hele kveld å bare sydde og koste meg, ned unntaket av den halvtimen jeg spiste ost og kjeks og drakk te og så på håndball. Jentene våre er helt rå altså! Været her på vestlabdet de siste dagene har bare vært grå og triste med masse regn, så alt av bær og soppplukking har måttet vente. Men det er iallefall fint vær om ikke annet!😉