uværstirsdag

idag hadde jeg stor turban for å holde hårrullene på plass. Det har høljet ned i hele dag, og full storm. Så det ble en skikkelig innedag med ullsokker en svær kanne med kaffe. 

Strikker ei mariuslue til noen amerikanske venner av tanta mi. Imorgen må jeg ta en liten bytur og handle inn enda flere lerret og mer maling. Også må jeg begynne å pakke til østlandsturen neste helg.

jobb og malesøndag

Leverte Andreas på bussen og dro på jobb. Savner han allerede. Hadde en fin og rolig aftenvakt, med alt for masse kaffe.

Så når jeg kom hjem var jeg like våken så jeg satt meg ned på hobbyrommet et par timer og malte. To uker til utstillingsåpning. Jobber man ikke best under press?

21.06.2018

Jeg har jobbet i 16 timer i strekk. Ei veldig fin, men lang vakt. Jeg kjente vel ikke hvor sliten jeg egentlig var Før jeg kom hjem og ille klarte å låse opp døra(som var åpen) og sto og gråt på trappa for jeg var bare så sliten. Satt med et par pledd tullet rundt meg på kjøkkenet og spiste frokostblanding og gråt litt til. Men jeg er ikke trist, det gikk fint på jobb. Bare sliten og gledet meg til å kunne legge meg til å sove. Imorgen har jeg fri og Andreas kommer på helgebesøk! 

 

Hvordan har onsdagen din vært? 

17.06.2018

Yellow submarine bade bombe ifra Lush

Lå og duppet i badekaret en times tid og tenkte over livets problemer og løsninger. 

Kom litt etterlengtet regn hit endelig 🙂 

Dennes søndagen forsvant bare i dragsuget. Fotograferte endel av klærne mine som skal flyttes til Etsy etterhvert også har jeg brukt helt utrolig mye tid på å ringe banken. Jeg har fått et megatrekk ifra dropbox så dette her kommer til å bli et mareritt å ordne opp i er jeg redd for. men har sendt to dritsure mailer dit så vi får se iløpet av de neste dagene om det blir noen løsning.

Daffelørdag

 

 

 

Jeg og dachsene er alene denne helga og vi brukte lørdagen på å ligge i hver vår sofa og se på serier og sove. Jeg er vanligvis et veldig produktivt menneske, føler at jeg har sløst vekk en dag hvis jeg ikke gjør noe. Men idag så har jeg bare vært helt knekt ov virkelig trengt å ikke gjøre noe som helst. Min største prestasjon i dag var at jeg lagde meg middag liksom, men sånn er bare noen dager. 

Dagens antrekk var da helsetrøye og pysjshorts!

Lagde meg sushi til middag idag! Det er så varmt ute at det er kun kald middag jeg egentlig har lyst på. Som reker, kyllingsalat, og ikke minst sushi! Og drikke hvitvin i megastore vinglass midt på dagen siden det er helg, og jeg ikke skal kjøre noe mer den dagen.

 

Har du noen planer for søndagen?

Saufonnhullet

Jeg og pappa gikk inn i Kvanndalen og opp Saufonnhullet idag. 

Det er ganske bratt opp, men er masse kjettinger å holde seg fast i 🙂 Og så lenge man ikke faller ned så går det jo fint.

Masse søte fjellblomster i alle sprekker og renner.

07.06.2018

Idag har det vært en skikkelig ryddedag! Bare å benytte seg av det mens man er i humør til det, for plutselig forsvinner lysta kjappere enn man får sukk for seg. Bursdagsgaver og turklær er pakket ute i bilen, og jeg er nesten klar for avgang. Litt småtteri og sånt gjenstår, må finne fram litt ting og rydde før jeg drar.