De siste 2 ukene

Har ligget nede de to siste ukene med nyrebekkenbetennelse og vært skikkelig dårlig. Har ikke vært i stand til å gjøre noe som helst, bare ligget under dyna i fosterstilling. Det har ikke hjulpet noe særlig på stresset for å si det sånn, siden det er igjen knappe 2 uker til utstillinga mi (herregud det er ikke lenge!!) Begynner å gå innover meg hvor mye jeg har igjen i forhold til tiden jeg har igjen. Så ja er litt på hugget stressa, men tenker at hvis jeg får et par fulle arbeidsdager til så burde det hjelpe mye. Skal en tur på hytta til helga og så da har jeg noe å glede meg skikkelig til! For meg så er det noe av det viktigste jeg gjør er å planlegge ting jeg kan se fram til hele tiden. Trenger ikke å være så svære greier, alt fra ferie eller bare et kafébesøk med ei venninne. Bare å ha noe å glede seg til. Noe å se fram til.

 

Denne helga


Spiste jeg en hel pizza alene etter en litt slitsom dag på jobb. Har blitt nesten stemmeløs av influensa så trengte virkelig en rolig helg.


Lå i flere timer i badekar og duppa og koste meg. 

Sto opp tidlig tidlig på søndag og lagde meg god frokost og så på bilprogrammer på tv med pappa. Skypet med Andreas og strikket videre på en genser. En ganske så rolig og avslappa søndag altså. Formen er fremdeles litt skrant så morgendagen kommer nok til å bli tatt med ro.

 

Hvordan har helga deres vært?

lille venn

BQ_E6l_BcBb

Pust dypere med magen lille venn. Alt skal ordne seg. Det går seg til når du minst venter det. Ikke vær redd, det er ikke så skummelt. Verden er ikke så kald og hjerteløs som den virker. Og jeg skal være med og holde deg i hånda. Så ikke vær redd, jeg er her jeg. Du er aldri helt alene. Det er alltid oss to. Så pust dypt inn rett opp haka, og ta verden med storm!