30.05.2015


Kjempegod kraftkarburger!


Vi spiste mat på Sødahl huset på Åndalsnes. De har masse lokal og økologisk mat. De har masse fin brukskunst til salgs og har blant annet jacukaffe og sjokolade ifra Geiranger. De ansatte er utrolig hyggelig og det er veldig god stemning der. De har også fått en kjempefin uteplass 🙂 (vi hadde tenkt til å spise ute, men det var litt kjlig så vi holdt oss inne). Anbefales virkelig!

Jobbantrekk i dag.

Hadde en kjempefin dag på jobb i dag! Bare kost meg med kunder og varepåfyll. Har reist hjem igjen til Ålesund, så resten av helga skal brukes til å jobbe videre med prosjektet mitt :-).

 

Håper alle har hatt en strålende lørdag!

xoxo

29.05.2015

Spiste lunsj på Dolly`s med denne finingen her! Resten av dagen brukte jeg til å jobbe med prosjektet mitt (det er så gøy!!). Så på kvelden kjørte vi hjem til Isfjorden siden jeg skal jobbe lørdag 🙂

 

Håper alle får en strålende helg!

xoxo

Spring!

Inneholder annonselenke

Komono THE MONEYPENNY Klokke beige / Samsøe & Samsøe MOFFA Bluser electric blue / Angelic Øredobber, Roségull/Kristall / New Look Smykke gold / Zign Skulderveske cognac / Jeepers Peepers HUNTER Solbriller black / Zinda Snøresko cuero / Kimono Jrmadison / mint&berry Shorts cocoon tint

 

Jeg elsker våren, jeg elsker å kjenne varmen fra sola i ansiktet. Man får så mye ekstra energi! Det er deilig å gå rundt i shorts og flipflops og spise masse is! Spise masse reker og salat fordi man ikke orker varm mat. Kunne grille og spise ute, gå på turer og bade. Det er deilig med vår!

Tung dag

Jeg savner deg…

Jeg savner det søte gliset ditt, og de morsomme fortellingene dine.

Jeg savner den utrolig brede sunnmørsdialekta de og det oppgitte blikket du ga til folk hvis du ikke var enig med de.

Jeg angrer på flere ting, at vi ikke møttes oftere, at jeg ikke ga deg flere klemmer… for man får ikke flere sjanser, og nå er det for sent. Vi var de tresamigos, bare vi tre, ingen andre… Nå  er det kun igjen to amigoser.

Jeg tenker på deg hver eneste dag, og kan enda ikke fatte at du er borte, at du ikke er her mer.

Jeg skulle bare ønske du var her. Du var et herlig og surrete menneske som var så lett å bli glad i, og jeg er evig takknemlig for å ha blitt kjent med deg.

Jeg vil bare så gjerne ha deg tilbake igjen, så jeg iallefall kan klemme deg en siste gang.

Jeg kommer aldri til å glemme deg.

 

Kyss og klem

Din amigo

 

Dagen i dag

Endelig hjemme i leiligheta igjen. Godt å komme hjem, selv om det er utrolig koselig med besøk. Skal bare slappe av og rydde litt, så er det fortsettelse med tegnekurs i morgen! Vi har temaet logo, så jeg broderte store deler av forrige uke. Så neste uke skal den forbedres og videreutvikles. Veldig veldig morsomt!

 

Hvordan har deres helg vært? 🙂

Konfirmasjonshelg

Minstebror har konfirmert seg i helga. Det var utrolig koselig å se igjen familie som jeg ikke har sett på lenge! 🙂 Jeg fikk endelig brukt bunaden min igjen!! (Iiiihh) Det var masse god mat, skravling og alt i alt en veldig fin dag 🙂


Mamma og pappa hadde laget kjempestilige bordkort.


Kakebordet.


Dachsetassene!


Ringeriksbunaden, som i min mening er Norges fineste bunad! 😉 Motivene,fargene og snittet er utrolig fint, og det at den kommer ifra hjemplassen min.