Fri og sofadag

Jeg har hatt to dager fri og ikke gjort noen ting som helst. Jeg har sovet kjempelenge og luftet hundene, så har jeg stort sett ligget på sofaen og enten brodert eller strikket noe. Pakket litt til turen neste uke, men ellers ikke noe å skryte av. Jeg har jobbet mye i det siste og kjenner at jeg er sliten, så jeg må bare av og til ta noen av fridagene med knusende ro og gjøre minst mulig. Selv om det er skikkelig kjipt å bare ligge på sofaen og ikke gjøre noe. Liker å være produktiv og er jeg ikke det en dag så føler jeg meg skikkelig udugelig og lat, men skal jeg orke å fortsette å jobbe som jeg har gjort i det siste så må jeg bare slappe av og ta de fridagene jeg får. 

 

 

 


Jeg har en sånn rar humør dag idag. Jeg er ikke lei meg, men ikke glad heller. Litt melankolsk og veldig tenkende. Jeg reiser hjem i morgen og føler meg overhode ikke klar for det. Så det er nok der det ligger. Vi er i et avstandsforhold og har vært det lenge, men jeg har jo ikke lyst å reise ifra kjæresten i det hele tatt. Men det er ikke så lenge til sommerferie så sa får vi sett hverandre masse. 

 

 

Dagen derpå

Jeg har hatt en rolig komme seg etter jetlag dag. Hjemreisen i går tok nesten 9 timer med venting og forsinkelser. Så det var deilig å ha en dag til å bare hente meg inn. Andreas lå endel på skuldra mi og sov etter jobb. Imorgen skal jeg kanskje møte ei venninne, og lage svære rekesmørbrød med Andreas. Siden det er siste dag sammen. Jeg er fortsatt ganske snørrete og tung i hodet, så håper formen imorgen blur bedre så jeg får redigert ferdig London og Dublin bildene mine. Har du hatt ei fin helg? 

 

 

Jeg kjenner selv at jeg er irriterende de siste dagene. Jeg prater alt for mye, krangler alt for mye, blir sint for ingenting, er kjempeblid i neste øyeblikk, og bare er frustrende å ha med å gjøre på sånn generell basis. Kommer nok dessverre til å være sånn et par dager til dessverre kjenner jeg meg selv rett, men det går nok over denne gangen også. Bare virkelig hater denne versjonen av meg selv.