Bursdagsfeiring med familien!

Jeg hadde bursdagsfeiring med familien idag! Jeg var på jobb idag, så det aller meste ble fikset klart i går. Men jeg fikk god hjelp av mamma med alt som gjensto. Det kom besteforeldre, tanter og onkler og søskenbarn. Jeg lagde en ganske enkel salatbuffet med litt diverse. 
Og selvfølgelig masse dessert! Tilbehøret til desserten var nesten like søtt som desserten selv! 
Marengs! 
Den lille gangen ble fyllt opp av sko
“Ballongen har penger i seg!  Det er hemmelig! Ballongen har en hemmelighet i seg! Felix 3 år.         Har hatt en kjempefin dag i dag! Det har vært kjempekoselig å ha familien på besøk og det ble noen fine timer med skravling og kakespising. Måtte ta en powernap etterpå, og nå gjenstår det bare å ta en siste oppvask. Så skal jeg legge meg til å sove igjen!                                                                                                           Hvordan har din søndag vært? 

 

Halvferdig

Jeg er kjempeflink å begynne på nye ting, ikke så flink på å fullføre. Dette bilde trenger bare en ny himmel og litt småplukk så er det ferdig, istede så har det stått i iallefall et år. Det er så mye morsommere å begynne på nye ting. Jeg har alltid gode intensjoner, men så skjer det gjerne noe. Jeg gjør noe feil eller det ikke ble helt som planlagt og da er det fort gjort å bare kaste det i ikeaposen som ligger under pulten. Men prøver å bli bedre på å fullføre ting, så nå har jeg fast at helger brukes på å bare fullføre påbegynte prosjekter.

 

Skal ha jobbhelg, så det blir tidlig kveld og har ikke rukket meg fra senga siden jeg kom hjem ifra jobb. Fikk en pose donuts så nå er jeg mett og lykkelig og kan sove godt i natt.                                                                                                                                                                        Har du noen planer for helga? 

Jeg har blitt 23 år, ett år eldre fra i fjor. Spist sushi og brukket kakao, snakket i tlf og skypet med den fineste jeg vet. Vært på kaffebesøk hos onkel og fått gele i melkeglass. Det har vært en veldig fin bursdagsdag.

Ny jobb

nfd
Idag har det vært førstehjelpskurs på jobb. Viktig å kunne, for man vet aldri når man vil få bruk for det! 

for Jeg har hatt min siste opplæringsvakt. Så fra neste uke av kommer jeg til å jobbe selvstendig. Det er helt utrolig mengder med, ting å sette seg inn i. Hvilke rutiner de har, alle hjelpemidler, hva brukerne liker å spise, og hvordan de liker å gjøre ting. Men må bare ta en ting av gangen, og komme inn i systemet så vil ting komme av seg selv.

Var så sliten når jeg kom hjem fra jobb, så spiste et par toaster og sov et par timer. Skal tidlig opp imorgen og så best å få hvilt masse så jeg er klar igjen til morgendagen.                                                                 Har du noen planer for valentinsdagen?

 

 

 

 

Vestlandshelg

cof
Kroki på khaak! 
Er en så fin utstilling der nå 🙂 
Også var jeg på åpningen av Vestlandsutstillingen
cof
Vi var og så den nye Alita filmen, veldig amerikansk.. Men bra. Men veldig klisjefylt 
rhdr
Så denne vestlandsturen har vært veldig fin! Jeg har bare jobbet, vært på kunstutstillinger og vært med venner. 

God morgen!

Når jeg våknet idag hadde allerede sola stått opp og jeg kjente faktisk sola varme i nakken. Det var skikkelig deilig å kjenne varmen ifra sola igjen. Det er lenge igjen av vinteren og skiføre, men kanskje det vil bli litt mildere framover istede for den bitende kulda.                                                                                     Jeg skal ha min første opplæringsvakt i ny jobb idag. Så jeg er veldig spent!                                                                                                                                                               Håper mandagen din blir bra! 

 

 

 

 

 

Kroki på khaak!

Det er krokidag og jeg gleder meg masse til å stå modell! Dyktige Trine Røssevold er instruktør! Det begynner kl 17.30 på khaak i Ålesund. Så ta med tegneblogg og kom!

Jeg reiser opp til vestlandet igjen imorgen. Skal besøke litt familie og jobbe masse og det skal bli skikkelig deilig! Gleder meg til å gå på kunstutstilling og møte venninner på kafe 🙂 Så imorgen må jeg pakke ferdig, dra på et lite jobbmøte, og drikke kaffe hos onkel før jeg tar toget oppover!

Hva er dine planer for morgendagen ?