Blåmandag

Idag har det ikke vært noen bra dag, jeg hadde feber og var skikkelig kvalm store deler idag, dessuten har jeg fått en liten urinveisinfeksjon så jeg går rundt dobbelt, men da er det fint å ha en snill samboer som alltid gir en ekstra klem og kyss når ting er vanskelig.

Snille samboeren min kjøpte alt det beste jeg vet så det ikke skulle bli så tøft for meg å sitte og jobbe med eksamen. Jeg jobber fremdeles, men jeg er ikke i nærheten av å være ferdig med noe i det hele tatt. Det er litt krise for vi skal begynne å flytte oss ned i lokalet der vi skal ha kunstutstilling, men jeg får bare flytte litt og litt ned for jeg har mye småtteri å gjøre på ting. Men det skal gå.

29.05.2016

Idag ble det en hjemmekontordag, men siden jeg tok med meg symaskina mi, endel stoff og et par mønstre så har jeg nok å gjøre for i dag. Var litt husmor og fikk ryddet ferdig stua og badet iallefall og støvsugd gangen. Det trengtes virkelig og det var godt å få gjort det. Batman pysjen min er bare verdens kuleste! den er ifra H&M. Det er bare noe med søndag. Det er pysj og god frokostdag, så med mindre jeg får besøk eller må fysisk ut av leiligheten så går jeg i pysj. 


Ananassokker fra H&M

 

Hva har dere brukt søndagen deres til?

Freddan

Kirsebærblonstene har begynt å spire rundt omkring nå og det er så utrolig fint! 

På kvelden gikk jeg og PC på kino og så den nye warcraft filmen,. den var faktisk overraskende bra, bortsett fra at PC hadde lest historien til filmen og det var visst en del ting som ikke stemte og det manglet mange “dyre/folkeslag og det at filmen stoppet plutselig bare. Krigen var ikke ferdig en gang så det bør komme en 2er.

Fredagens antrekk.

Bukse og topp: Cubus

verdens søteste sokker med vannmeloner på!

En litt dårlig dag

Idag har ikke vært en så bra dag. Ting var ganske svart når jeg våknet idag, så jeg bestemte meg for å ta en hjemmedag og heller ha hjemmekontor.  Det var like greit det, jeg jobber bra hjemme og jeg har fått ordnet nesten ferdig et kjolemønster og begynt å strikke på den. Også gjorde vi det kjempeenkelt med middagen, vi kjøpte bare ferdigpizza så det var bare å sette på komfyren og hive de inn. På sånne dager er det fint å ha en snill kjæreste som kjøpte is og nydelige roser til meg! Han er så god ♥

26.05.2016

Igår hadde lillebroren til Pc bursdag så vi spiste på Zuuma sammen. Han fikk til og med lappen!


De har fantstisk god sushi! Vi kjøpte et kjempestort fat som vi delte på.

Det var en veldig koselig kveld med mye god mat, mye diskusjoner og tulleprat.

Utrolig fin solnedgang når vi skulle dra hjem.

bruktskatter

For en liten tid tilbake igjen så var jeg på bruktbutikken nede I byen og kikket fikk med meg litt forskjellig fine ting. Som suppeskåler med hoder på, en liten dessertskål, og et nusselig lite syskrin.

Lakken harnisk sett sine bedre dager , men burde ikke være problem å male opp igjen i en fin farge. Det fulgte også med et lite stativ som løfter det litt opp fra bakken.

Jeg har ønsket meg et syskrin i mange år, men ikke funnet noen som var slik jeg ville, men omsider så jeg☺ 

Også fulgte innholdet med! Masse små silketråder og glidelåser lå oppi.

23.05.2016

BFwtI_oI2DT
Jeg og kjæresten spiste lunsj på Lyspunktet i dag siden han også var i sentrum. Jeg bestilte wok med kylling, det var helt fantastisk godt! Og smoothien er virkelig å anbefale.
BFwtOUbo2Dl

Mens PC spiste hamburger som vanlig, den også var visst veldig god!

Vi spiste og kiste oss og diskuterte ideer til blant annet eksamen og så på mennesker som gikk forbi. Etterpå var det en liten handlerunde av litt forskjellig småtteri også dro vi hjem og tok en liten times middagshvil,  og la meg si at jeg ikke kan huske sist gang jeg sov så godt! Så dro PC på jobb, mens jeg ble igjen og fortsatte og jobbe og rydde litt rundt I leiligheten. Været var litt uggent ute og jeg hadde samlet et par poser til Fretex og måtte handle inn litt til middag så da hentet jeg like godt PC når han var ferdig på jobb.

Hvordan  har deres mandag vært? 

Xoxo

 

 

 

 

Helgeoppdatering

På fredag så sydde jeg endel og har begynt på en kjole med perlerygg, i hodet mitt så trodde jeg at det var gjort på et par timer, men neida i 8 timer har jeg sittet og perlet, og jeg er såvidt halvveis. Så ting tar litt lenger tid enn forventet for å si det sånn.


Etter skolen plukket Valentina meg opp og vi kjørte til Åndalsnes for å pynte og ordne til bursdagselskapet hennes.

Cathrine kom også etterhvert så vi lagde masse mat og pyntet og ordnet. Selskapsdrinker ble det og!


Hjemmelaget potetsalat, foccachia, minipizzaer og gresk salat og masse mer!

Nydelig oreokake til dessert.
Det var en utrolig morsom fest med flere venninner jeg ikke har sett på altaltalt forlenge. Musikken og stemningen var på topp! Neste morgen så våknet jeg opp med en halvspist kanelsnurr i jakkelomma… gøy hadde jeg det iallefall. 

På lørdag var det så utrolig fint vær, at vi satt i solveggen og sola bleke føtter i mini shorts. Også tok jeg ettermiddagsbussen hjem igjen 🙂


På søndag var vi invitert til middag hos besteforeldrene til PC. 

Hjemmelaget sjokoladepudding, vaniljepudding og gele, med krem ved siden av. Det er en grunn til at vi bare spiste frokost før vi dro dit for å si det sånn.


Bestemoren til PC har en utrolig fin hage med masse fine blomster.

Håper alle har hatt ei fin helg!

xoxo

 

min 17.mai

Vi kom alt for tidlig hos svigers siden jeg trodde at toget gikk 4 timer før det skulle, så vi fikk iallefall god tid til å pynte oss og spise frokost.

Vi sto på verandaen og så på toget som gikk forbi, ikke verst utsikt det her;-)


Vi spiste rømmegrøt i den nye gymsalen.

Og ostekake mens vi så på underholdningen. Små søte barn i bunad som sang i kor og skolesketsjer.

Kjekkingen min som ble om mulig enda finere i dress!

Det beste med med nasjonaldagen er at jeg kan gå i bunad! jeg elsker å gå i bunad, min er ifra Ringerike og jeg syntes personlig at det er en de fineste som er!

Utpå kvelden fikk vi nydelig grillmat!

Det var en veldig fin og slitsom 17.mai, når jeg kom hjem og skulle redigere bilder, så tok jeg med dataen i senga og redigerte nesten to bilder før jeg sovnet så ja.

11.05.2016

Sittet og sydd og klipt ut stoff i hele dag. Sydd feil og rukket opp et par ganger, funnet fram knappeforslag og skisset ned et par flere ideer. 

Idag så har jeg fotografert et par av de andres prosjekter, så skal jeg ta resten iløpet av uka 🙂


Jeg dro hjem ganske rett etter skolen og var litt husmor. Satte på en klesvask, ryddet litt på kjøkkenet og tømte oppvaskmaskinen.

Fant et barnebilde av meg. So fab.

Leste bok og spiste ferske jordbær med creme fraiche. Også leverte vi to poser med glass og metall og pantet to poser pant. Så har fått gjort endel iallefall.

Avslappet antrekk. Det er så deilig ute nå.  

Nå ligger jeg godt plantet nede i godstolen, og er i ferd med å sovne.

Håper dere har hatt en fin dag!

xoxo