mandag på Gyldenåsen

Vært hos tante å vasket idag, hilst på lamma og spist kveldsmat, planlagt ideer til Buadagen i Eidsbygda. Tror det blir skikkelig bra! Alltid gøy med salgsdager selv om man ikke alltid selger så bra. Skal ha hobbyverksted der i morgen og male litt, muligens bake og hvis vi rekker. Vi får se.

26.05.2017

BUh6eOwhUtjBUh6V8RBC9O

Ferdig på jobb, ligger i sofaen og koser med dachsene. Skal plumpe ned i badekaret etterpå, kanskje sy litt i kveld, men ellers bare slappe av resten av kvelden. Har vært ei lang uke med mye jobbing, men bare en dag kort dag igjen så kan jeg også kanskje ta helg. 

Up on melancholy hill There’s a plastic tree Are you here with me

BUbqrAPhQQ0BUaVkIpBhnz
 
Merker at humøret mitt er så avhengig av været, at alt går så opp og ned etter hva jeg ser utenfor vinduet. Hvis det er sol og fint Vær blir jeg automatisk litt lettere til sinns selv om jeg egentlig ikke har tenkt meg ut den dagen sånn egentlig, men bare det å ha muligheten til å ta en tur med hundene eller jogge. Bare det å kunne det, men hvis det er grått og trist ute så blir jeg litt nedstemt, og tiltaksløs. Ting tar litt lengre tid føler jeg, men samtidig så er det også en perfekt unnskyldning for å få ting gjort! For da går jeg ikke ut med mindre jeg må, men produktiviteten min blir iallefall endel høyere for jeg har ikke noe annet å surre vekk tiden min på. Få tatt et par klesvasker og tømme oppvasaskina. Sortere og rydde i skuffer og skap så man får oversikt over det en har. Men prøver også å gjøre de grå dagene litt ekstra fine, som å drikke te ifra fine kopper, kjøpe friske blomster, lakke negler, høre på lp plater, pynte seg for ingen andre enn seg selv, spise bakevarer og ha på ullsokker så man ikke fryser på beina. Sånne små ting kan gjøre alt litt lettere og finere. Og det er også en perfekt unnskyldning for å få ting gjort! For da går jeg ikke ut med mindre jeg må, men produktiviteten min blir iallefall endel høyere for jeg har ikke noe annet å surre vekk tiden min på. Få tatt et par klesvasker og tømme oppvasaskina. Sortere og rydde i skuffer og skap så man får oversikt over det en har.

Hva gjør du på grådager? 
 

Se det positive i alt

Idag fikk jeg en sånn jobbeskjed som føles ut som et slag i magen og snudde opp på alle planer framover. Så det var mange tårer og mye fortvilelse, men etter å ha pratet med flere kloke hoder og fått roet meg ned, innså jeg vel at i verste fall så ender jeg med en kjempelang sommerferie. Det hjelper mye å se mulighetene man får og ikke begrensningene når livet butter litt imot. Kan hende at jeg får en skikkelig nedtur om et par dager og går rett i kjelleren, men idag så kommer jeg til å sove godt. Stresser ikke med noe jeg ikke får gjort noe med. Det orker jeg ikke

 

Stay positive

17. mai

God 17. Mai til alle og en hver! Håper dagen deres har vært fylt av masse is, pølser, kake, bunader og dresser, og at dere forhåpentligvis hatt ålreit vær. Her har det vært helt fantastisk vær, og det har vært en så utrolig fin dag. Kommer med endel fine bilder imorgen, nå skal jeg krype til køys.

migrenemandag


Idag har vært en sånn dag da ingenting har gått som det burde ha gjort…. Jeg hadde belaget meg på å sitte og sy og strikke hele dagen og være skikkelig effektiv, istede lå jeg i mørket på soverommet og hadde migrene. Det er skikkelig typisk at med engang jeg har masse jeg skulle ha gjort, kommer migrenen krypende og slår meg med balltre i bakhodet så jeg blir sengeliggende og enda mer stressa for da får jeg iallefall ikke gjort det jeg skal. Så nå sitter jeg her da og skulle helst vært ferdig med alt og vært på veg til å legge meg og er ikke ferdig med noe og har ganske mange timer igjen med jobb før jeg er i nærheten av ferdig. Så det er flott… Så skal lage meg to kopper kaffe til og jobbe et par timer til før jeg kryper til køys så får jeg stå opp ekstra tidlig imorgen og gjøre siste innsats

 

Natta!
 

Helg på Hvaler

Denne helga har vært så fin! Feiret Andreas som har fått fagbrev (meget godt bestått!) Spist pizza og is, vært i bursdagsselskap, kjørt båt, drukket proseco, vært på sykebesøk og bare kost meg masse. Imorgen er siste dagen før vi reiser oppover igjen, og værmeldingene blir stadig mer lovende oppe på vestlandet!

 
Hvordan har deres helg vært?