Jeg har vært litt hjemme på Vestlandet og feiret jul. Og jobbet masse. De har trengt ferievikarer og jeg trenger desperat penger.

Pyntet meg med mammas julebrosje på jobb! Det har vært så koselig å jobbe i jula. De spiser masse god mat og kaker og har fått presanger og har masse besøk. Er ei sånn magisk stemning rundt juletider og det er mye glede og spenning.

Vi har hatt et begredelig julevær. 4+ og regn sto iallefall ikke på min ønskeliste. Men enda så er det litt snø igjen og vi grilla faktisk ute en dag, og spiste ute. Med rikelig med påkledning og pledd i alle stoler vel og merke. Men det var skikkelig koselig! 

Mamma og pappa har verdens kuleste stuebord. Det er laget av en bukk og en gammel møllestein.

Så julen mjn har vært veldig fin. Imorgen reiser jeg nedover igjen og skal feire nyttårsaften på Østlandet.

Hvordan har jula de vært?

 

 

Hatt en så nydelig fin helg med han her. Vi har bare spist masse god mat, vært på julemarked og ligget på sofaen og sett på annenhver episode med the bodyguard og chefs table. 
Vestlandet er ganske så fint selv i desember uten snø. 

Nå sitter jeg på bussen hjem fra Sandvika og innså vel i dag at jeg reiser hjem til foreldrene mine på torsdag og jeg ligger vel litt etter med bare absolutt alt. Har en haug med presanger som hverken er kjøpt/laget eller pakket inn. Rommet mitt er ikke ryddet, og jeg har ikke ordnet pepperkakehus. Lista bare fortsetter. Så jeg må bare se hvor mye jeg får gjort imorgen, for det er alt jeg egentlig alt jeg rekker før jeg drar hjem. Skulle vel helst ha to uker til julaften for å komme i mål, men sånn er det bare noen år. 2018 har bare vært et sånt år. Rett og slett

 

 

Jeg har et utall med kikke programmer idag mens jeg strøk alle skjortene og dressen til Andreas. Vi har spist chorizo burgere og sett YouTubefilmer.  

Vi har også vært innom ikke mindre enn 4 apotek for å få tak i en Epipen, men neida det er ingen som hadde det inne. Jeg har alvorlig nøtteallergi og er helt avhengig av en adrenalinsprøyte hvis jeg får det i meg, så det er bare sånne ting som stresser meg. Jeg er riktignok veldig forsiktig når jeg spiser ute og pleier som regel å dobbeltsjekke alt jeg skal spise så det er veldig sjeldent jeg har behov for den. Er 4 år siden sist liksom, men allikevel så er det bare noe med det å vite at jeg ikke har den i veska og skal uhellet være ute så må jeg på sykehus. Men det er 4 år siden sist jeg fikk i meg nøtter, og det var på en kafé i Italia de ikke snakket et pøkk engelsk og de hadde gjemt hakkede hasselnøtter i et smørbrød. Så jeg er ikke så fryktelig bekymra.,bare sånne ting som ligger i bakhodet mitt og kverner.

11.12.2018

fbt

Østlandet er helt hinsides kaldt så her er det bare å kle på seg. Alt av skjerf og luer er funnet fram og broddene også. 

Jeg har vært kald inn til margen og lavt blodsukker i hele dag, så jeg har prøvd alt for å heve det, så kaffetrakteren og vannkokeren gått nonstop i hele dag.

Den fine pakkekalenderen jeg fikk av tante Sara! Hun er så sykt flink til å pakke inn gaver, alle ser ut som små kunstverk.

Jeg fikk trent litt ordentlig idag. Det var skikkelig deilig! Innsatsen og motivasjonen pleier å dale litt ned når vinteren kommer. Det er alt for deilig å være innendørs og fyre i ovnen og gjemme seg under dyna istedenfor å trene og løpe ute, men jeg har funnet er opplegg som funker for meg. Nå skal jeg hoppe i dusjen og legge meg. Jeg skal tidlig opp imorgen og er skikkelig sliten.

 

Kreativ gladmandag

fbtmdn

Jeg våknet opp grytidlig idag, og følte en skikkelig deilig følelse i kroppen som jeg ikke har kjent på en stund. Motivert og lysten på å skape noe, lage noe, gjøre noe! Lysten til å stå opp tidlig bare så jeg kommer fortere i gang med å sy noe. Jeg har i ærlighetens navn ikke hatt det på en stund. Sånn skikkelig motivasjon, og da er det bare å benytte seg av det. Så dagen i dag har gått til å skrive ned lister over ideer og inspirasjon til nye prosjekter. For det er sånn jeg kommer til å jobbe framover, I prosjekter som jeg gjorde på skolen. Så jeg kanskje klarer å få tilbake den gnisten og strukturen jeg hadde for et par mnd siden. Jeg kjenner at det klør i fingrene etter å komme igang og at det kribler i magen for jeg gleder meg så fælt til å kunne vise hva jeg har tenkt etterhvert 😀

Også vil jeg takke alle som legger julegaveshoppinga innom nettbutikken min. Det betyr så masse for meg at folk kjøper gavene til venner og kjæreste i min lille nettbutikk! Det gjør meg hoppende glad at noen liker tingene jeg har laget så godt! 

Sånn forresten: Hvis du vil sende det til noen som gave så bare skriv det i kommentar, så pakker jeg det pent inn så er det klart til jul! 

09.12.2018

fptbty

De siste månedene har vært litt tøffe for meg, det å gå arbeidsledig uten inntekt har vært ganske kjipe for å si det rett ut. Jeg jobbet masse i fjor og har søkt utallige jobber her, uten helt å få napp og det å skulle få hjelp av nav har vært helt håpløst. Så jeg har levd av pengene jeg tjente meg opp i sommer og har klart å skrape sammen litt her og der. Nettbutikken går i ærlighetens navn veldig opp og ned dessverre så det er ingen trygg inntekt. Det er kjedelig, men sånn er det bare. Jeg skulle selvfølgelig ønske jeg klarte å leve 100% som frilanser, men det gjør jeg dessverre ikke. Det er en fryktelig varierende inntekt, alt etter hvor mye kunst/sy/strikk jeg selger, antall fotooppdrag og skriveoppdrag, noe det har vært lite av i høst. Jeg håper jo at ting kan ta seg opp til væren igjen, så må bare vente og se. 

Jeg har nok også vært litt ensom oppi det her også har jeg begynt å innse. Jeg flyttet tilbake til barndomsbyen min i høst, men jeg kjenner ingen andre enn familien min. Og jeg er ikke en sånn person som kunne gått på byen alene feks for å bli kjent med noen, men sånne ting pleier å løsne litt etterhvert så det er jeg ikke så bekymret for. Ikke har det plaget meg alt for masse heller, jeg prater med folk på snapchat og facebook så det går helt greit. Men jeg skulle gjerne hatt noen litt på min egen alder å kunne “henge” sammen med. Gjøre ting med, det hadde vært veldig fint.

Men ting har så smått begynt å ordne seg for meg, og det går bra med meg. Jeg vet ikke helt hva jeg vil med dette innlegget, bare trenger å tømme hodet litt. 

 

 

09.12.2018

mde

Alma og Lotte lå inne hos meg i natt. Det er så koselig å ha de her og særlig når jeg sliter med mye mareritt i perioder så er det godt å ha de her. Himmelen ute har endelig begynt å lette litt, skyene er ikke så faretruende svarte lenger. 

 

Jeg har allerede ligget flere timer i senga på tlf så begynner vel å bli på tide å stå opp og lage seg en kanne te og spise litt frokost. 

 

Håper du får en fin søndag, enten den skal tilbringes fyllesyk i senga eller om du har stått opp tidlig og skal gå lang tur! 

 

08.12.2018

rhdr

Hatt overnattingsbesøk av den minste fetteren min. Vi har drukket kakao, bakt pepperkaker, pyntet pepperkaker og sett Astrid Lindgren filmer. davmde

Han satt og holdt fast i jakka mi eller i hånda mi mens vi så på filmer som kanskje kunne være litt skumle, han er så skjønn. 

Jeg har hatt det så fint denne helga, det har vært så koselig med Lillefix på besøk. Unger sier så mye fantastisk morsomt. Litt tidlig for meg å stå opp før 7 om morgenen, men noe av det beste med å bare være tante er at man kan sove når de leveres tilbake!

 

Jeg har så utrolig vondt i armene mine fremdeles etter vaksinene, så hvis de ikke blir bedre imorgen så blir det en rolig søndag.

 

Har du noen planer for søndag? 

06.12.2018

fptbty

Det er5. dag i desember og idag har det vært grisekaldt. Heldigvisjeg er forbarmet med en snill familie som har kjørt meg hit og dit når jeg må ordne ting. Imorgen skal jeg og et par av tantene mine ha juleverksted og det skal bli så koselig!