30.10.2018

cof

Har vært ei lita tuppelure som skulle feires i dag så jeg har hjulpet til med vasking og rydding og klargjøring til selskap. Har vært kjempekoselig og det er veldig hyggelig å kunne hjelpe til når noen trenger det. 

Nå ligger jeg helt skakkjørt i senga mi og kjenner at det skal bli deilig med en rolig dag imorgen. 

 

29.10.2018

rhdr

Det begynte å snø såvidt i dag, og jeg kjenner at jeg gleder meg skikkelig til det blir snø og skisesongen igjen! Dagen har vært fin, jeg har fått sydd endel. H is jeg bare kan få til knapphullene på maskina mi så vil alt bli perfekt.

 

Mandag igjen

btf

Og idag skal 

* Jeg skrive et par jobbsøknader til

* Jeg skal sy ferdig Mymlen kjolen jeg begynte på i helga, er ikke så mye igjen nå

* Jeg tror jeg skal Skype med Andreas

* Jeg skal lage gryte til middag med masse poteter og ris oppi

* Jeg skal gå en lang tur

* Jeg skal rydde på rommet mitt og prøve å få et bra system i alt stoffet mitt

* Jeg skal ha nettstudie i kveld så går noen timer å jobbe med det

 

Hva skal du idag? 🙂

28.10.2018

cof

Jeg har gått lang tur i det nydelige været, angret på at jeg ikke hadde på meg votter og lue. For det blåste ganske friskt ute så gradestokken viste ikke mer enn 7 grader så. Jeg har traska rundt i joggebukse og svær strikkekardigan, sydd nesten ferdig en barnekjole. Prøvd til min store fortvilelse å fylle ut endel skjemaer og grini litt og vært litt sint, så roet jeg meg ned og ble i godt humør igjen ganske fort! 

 

Jeg skal ta tidlig kveld og prøve å få mandagen til å bli bra

 

Hva har du gjort i helga da? 

 

rolig lørdag

Jeg hadde en litt treg og kjip morgen, men bestemte meg tilslutt at jeg får ikke gjort noe av å ligge i senga og furte så da var det bare å stå opp og lage deilig helgefrokost.

 

Så det ble omelett med kylling og litt salat (med syke mengder rømme, det er superviktig!)

 

Søteste Alma som er så nusselig søt med morgensveis!

Også ble det rester etter middag i går til lunsj idag. Jogget en lang tur til jeg måtte sette meg ned for jeg ble så sliten, det er litt terapi i det og slite seg fullstendig ut så slipper man å sitte å tenke og gruble over ting. Jeg har hørt på fin musikk og sydd til meg selv i hele dag. Også hadde jeg en lang og veldig fin Skypesamtale med Andreas. Det var veldig deilig å få pratet litt ut om ting. Nå står jeg på kjøkkenet og baker scones til nattmat og frokost imorgen. Så dette ble en usedvanlig rolig Halloween, men får heller ta igjen feiringa til neste år. Idag var det veldig deilig å ta alt med ro.

27.10.2018

Det ble en ufrivillig lang tur igår, men det var sol og fint vær så det gjorde egentlig ingenting. Deilig med friskluft og mye trasking. 

Jeg har slitt mye med migrene i det siste, og begynner å bli ganske sliten av det. Det å ikke ha fast jobb og se regningene hoper seg opp, uten mulighet til å betale de begynner å tære på meg. Så håper jeg bare kan få en jobb snart. 

 

23.10.2018

fbt

Er hos Sara&KO og prøver å være regnskapsfører (tror jeg nesten er mer i veien enn gjør nytte) men jeg prøver så godt jeg kan. Jeg skravler hull i hodet på Sara og fulle tekopper dukker på mystisk vis opp på bordene foran meg. Jeg har gått i pysj i hele dag og akter at morgendagen blir lik

 

Oslosøndag

nfd

Møtte Andreas i Oslo et par timer før han skulle tilbake til Bergen, vi spiste burger og oreomilkshake. Trasket rundt i Oslos gater og bare pratet, holdt hender og nusset på hverandre.

 

Det er en stund til jeg får sett han neste gang så veodlig deilig å få få sett han igjen selv om det bare var for et par timer! 

 

Savner deg

Jeg savner deg, 

Savner at holder rundt meg og stryker meg gjennom håret

Savner de gode klemmene dine 

Savner å ligge vedsiden av deg når vi ser på film

Savner å våkne opp alt for tidlig sammen med deg 

Savner å kunne holde hånda de når vi går tur eller bare skal på butikken

Jeg bare savner deg masse, heldigvis er det ikke så lenge til jeg ser deg igjen!