28.09.2018

Reklame for egen bedrift

cof

Idag har det vært en skikkelig fin og produktiv dag. Jeg fikk verdens fineste joggetur, det lå tåke over hele elva og det var dugg og frost i gresset.

cofcof

Storpruksjonen av scrunchies fortsetter! Du finner disse her 🙂

cof

Disse rosa finner du her her 🙂

cof

Også har det blitt til to nye Emmakyser  Emmakyse30# finner du her

cof

Emmakyse Nr 31. her

cof

Også har dachsejentene vært hos meg på syrommet og holdt meg med selskap. Veldig koselig ! Imorgen skal jeg på hyttetur med nevøene mine og gleder meg skikkelig masse, det skal bli skikkelig koselig! Vi skal fiske og ro i kano, lage pinnebrød på bål og spille masse brettspill.

 

Hva skal du gjøre i helga? 

27.09.2018

cof

Idag har jeg prøvd å få gjort ferdig litt ting. Det står en ikea pose med uferdige prosjekter og gaper mot meg. Det er ting som bare mangler litt montering og knapper kanskje og noen jeg har gjort feil på så de ble bare lagt bort. Men posen har bare blitt fullere og fullere og den står bare og skriker i hjørnet så nå skal jeg prøve å få gjort ferdig et prosjekt for dagen. Så må det bli tomt tilslutt. 

 

 

26.09.2018

Idag ble den store scrunchie dagen. Jeg prøvde å sy litt andre ting, men ikke klarte jeg å klippe ut riktig og ikke klarte jeg å sy ting sammen riktig vei. Så jeg ga opp. Av og til så må man bare innse nederlag og gjøre noe annet istede for å fortsette å bare gjøre alt verre. Lager disse på bestilling og, så bare å si om det er noen farger du ønsker så fikser jeg det 🙂 

Ellers har jeg vært på postkontoret og sendt avgårde noen pakker og jeg vil bare si at jeg blir hoppende glad for alle bestillinger og ordre jeg får! Det at folk vil bruke sine penger og kjøpe ting jeg har laget gjør meg så utrolig glad og stolt. Det gjør drømmen om å kunne leve som frilanser litt mer virkelig og betyr så utrolig mye for meg! 

 

24.09.2018

 

Jeg er hos Sara og tar livet med ro. Drikker te og spiser fancy frokost. Strikker og planlegger resten av dagen. Vi var på sopptur og onkel lærer meg opp på forskjellige sopptyper! Er så utrolig spennende og lærerikt og litt skummelt for sopp kan være så utrolig farlig hvis man gjør feil og noen er det så små forskjeller på. Så jeg plukket og fikk godkjenning på hver enkelt sopp, og vi tok en sjekking til når vi kom hjem. Spiste alt for masse fårikål og lå som noen slakt i hver vår sofa. Vi skal kanskje plukke litt mere sopp idag, vi skal bare drikke litt mer te og gjøre ingenting litt til 

19.09.2018

Klarer ikke å sove og er ganske urolig, så begynte å skrive ned liste over alt jeg er takknemlig for i livet mitt akkurat nå så jeg kanskje roer meg ned litt.

btf

1. Jeg har verdens fineste kjæreste som er så god og snill med meg. (og er sykt kjekk i tillegg!) 

2. Jeg har en fantastisk familie som støtter meg uansett. 

3. Jeg har en trygg plass å bo og en veldig fin og snill samboer (tante Inger)

4. Jeg har plukket masse pærer og epler som skal bli til masse deilig syltetøy. 

5. Jeg har vært hos tante i Sandvika et par dager og kost meg masse. 

6. Jeg har to dachsejenter som alltid blir like glad for å se meg. 

Så jeg har masse å smile og være glad for. Bare viktig å minne seg selv litt ekstra på det. 

 

17.09.2018

mde

Jeg er hos tante Sara og koser meg masse! Vi har vært på IKEA, vi har laget pæresyltetøy og vi har laget hamburgere. Og nå står en smuldreeplepai i stekeovnen og venter på å bli kveldsmat. Det er hverken nett eller tv hos tante som egentlig er utrolig deilig, for vi blir mye mer produktive. Vi drikker mye te og skravler og ser på fuglene ute på brettet. Går turer og plukker sopp, lager masse god mat og går på loppemarkeder. Skal tilbake til Hønefoss imorgen, og det skal bli skikkelig deilig! Tilbake til dachsejentene og Inger:-)