30.04.2018

Jeg har vært en tur i Molde i dag. Drukket kaffe med Ole og pratet om kunst og tatoveringer og generelt sett om livet. Det var så koselig å se han igjen! Han og et par andre skal lese dikt i Molde på onsdagskveld! Så hvis du har muligheten så anbefales det å stikke innom! Jeg har blitt tatt av tidspanikk og innsett at det er bare 3 uker igjen til eksamen og føler meg så lite klar at jeg er kvalm… Så må bare lese sykt masse framover, og krysse fingrene for at det skal gå bra.

23.04.2018

Skisset selvportrett og skisset masse nye klesideer. Må trene opp tegnemuskelen igjen… Kjenner at jeg ikke er helt der jeg vil enda, men det kommer seg. Døgnet skulle hatt enda flere timer for det er så masse jeg har lyst å lage og så lite tid til å faktisk få gjort det! Jeg har hatt ei så fin arbeidshelg, der jeg også møtte ei vennine på kaffedeit. Jeg må bli flinkere til å være sosial, for det gir meg virkelig mye å få pratet med venner! Jeg fikk sydd littegranne, og lest litt norsk (eksamenene nærmer seg faretruende fort og jeg føler ikke at jeg er klar i det hele tatt! 

Hvordan har helga de vært? 

19.04.2018

Våren har endelig begynt! Snøen smelter radig bort og krokuser og hvitveis spretter opp overalt, det er varmere i været og utenpåklærne blir tynnere. Dagene blir lengre og livet blir litt lysere. April du kom akkurat i tide

10.04.2018

Det er fremdeles masse snø her, men nå har det endelig begynt å bli litt plussgrader! Skal bli så deilig med vår! Jeg tror jeg må prøve å få til et par siste skiturer før snøen forsvinner. Idag skal jeg drikke masse te, lage mønster på to kjoler og prøvd å få sydd ferdig en påbegynt bluse og en shorts. Også skal jeg få litt hjelp til ene søknaden min, for jeg føler at jeg stamper litt med den. 

Hva skal du idag?