siste dagen i 2015

_-KLaAo2FR

I tiden fra jul til nyttår begynner jeg alltid og tenke og reflektere over livet mitt og hva som har skjedd det siste året. Hva jeg er glad skjedde, ting jeg kan bli bedre på og nye ting jeg har lyst til å lære!

Jeg håper dere har hatt en innholdsrikt år og at neste år blir ende bedre! 

1. Juledag

Vi var en tur hos svigers på restefrokost. Resten av dagen har jeg ikke gjort noe som helst unntatt å sitte i pysjen og se på julefilmer og strikke. Ingen ting annet… og det er helt fantastisk deilig å ha ferie!

 

xoxo

Ting å være takknemlig for

 

 Julen får meg alltid til å tenke ekstra mye over livet og hva jeg er takknemlig for, her er 6 ting jeg er aller mest takknemlig for akkurat nå.

 

– At jeg har en familie som alltid er der for meg.

– At jeg har en snill samboer som er der for meg uansett hvor vanskelig ting er.

– At jeg en trygg plass å bo.

– At jeg alltid kan være meg selv.

– At jeg har trygt og stabilt forhold.

At jeg har masse familie som jeg er utrolig glad i.

 

Hva er du aller mest takknemlig for’?

21.12.2015

_kdDcUo2JY

Jeg kjørte hjem til Ålesund idag. Med bilen stappfull av gaver, bakverk og et juletre. Jeg og mamma var i skogen og hentet idag 🙂 Jeg har hjulpet mamma å vaske og rydde og bake hele helga. Har også vært på jobb. Det har vært en travel men fin langhelg. Jeg har masse jeg skal gjøre i morgen. Handle inn julemat, rydde og vaske ned leiligheten, bake litt og pakke inn de siste gavene, muligens pynte treet på kvelden 🙂 

Er det noe dere ikke er helt ferdig med til jul enda?

xoxo

Tirsdag

Prosessbilder fra i dag… Har eksperimentert endel med salt i dag.  Må male i allefall en 2-3 strøk til, men det begynner å bli noe 🙂 Også har jeg bakt kengus nøttedrømmer ifra ole brumm kokeboka mi som jeg fikk når jeg var liten 🙂 Også fikk jeg kjempefin kalendergave ifra kjæresten min! skal vise den i morgen! 🙂

Saaaantaaa luuciiiaa, saant luucia!

Jeg har gått rundt og nynnet på det ene verset av Luciasangen som jeg kan. Jeg har ommøbler halve stua, bakt lussekatter og laget middag uten å vaske opp underveis, så jeg har endel å gjøre i morgen. men pyttpytt… Det har vært en bra dag i dag. Jeg har spist så mye rå deig at jeg er kvalm (det var verdt det) fått ryddet og sortert en hel del i hobbysakene mine og det har faktisk blitt hvitt utenfor! 

Natten er mørk og stum
Med ett det suser
I alle tyste rom
Som vinger bruser
Se, på vår terskel står
Hvitkledd med lys i hår
Santa Lucia, Santa Lucia

Håper dere har hatt en fin Luciafeiring og tredje søndag i advent!