Den siste uka har jeg

Vært i familieselskap i helga. Spist usannsynlig mye god mat. Kjørt (sittet på) utrolig mye bil. Sovet en natt i Valdres. Hentet bestemor hjem på besøk. Bestemor har prøvd å ha bakekurs med oss. Laget flatbrød. Skal kanskje besøke storebror imorgen.  

 

Hva har du gjort den siste uka?

 

prikkemandag

Kjole: H&M

Strømpebukse: Cubus

En ganske så travel mandag med julegavelaging siden alt bør være ferdig til helga, for da er det familieselskap på østlandet så da slipper man å sende det med posten. Så er litt stressa og har litt mye å gjøre., men det bør gå bra!

Er du ferdig med gaver i god tid, eller er du ferdig i siste liten?

Lørdagen

Skrapt vekk tapetrester og flyttet møbler, fjernet spiker ifra lister og veggene har blitt malt. Tror stua kommer til å bli skikkelig bra! Drukket cola av vinglass og spist indisk med begge hendene mens vi så på handlingens menn. Som har blitt nye favorittprogram på tv for tiden. De sier det alle tenker, men ikke tørr og si. Liker at det er sånn passe useriøst og lite politisk korrekt. 

16.11.2017

 

Får ikke sove, ligger bare å tenker og funderer på alt og ingenting. Store viktige spørsmål og helt ubetydelige ting. Jeg ligger bare å vrir og vrenger meg og håper jeg skal snart bli for sliten til å klare å tenke noe mer. At jeg bare slukner snart av ren utmattelse. Man kan jo håpe da.